Dagen

Idag har jag haft en helt underbar dag. Väldigt händelserik men en riktig lyxig dag måste jag säga.

Först var jag och fick en spruta i den bakre delen.. Det var cortison som förhoppningsvis ska låta mig få må toppen i en månad ungefär! Wihoo, om det funkar...
Sedan var det frisören som stod på schemat. Först klipptes jag, det blev mest topparna och lite fixning av den "kant" i uppklippet som hon som klippte mig sist orsakade. Insåg hur mycket jag uppskattar en frisör som kan mitt hår och vet hur hon ska hantera mitt fall (som inte är så konstigt, men klipper man helt clueless så blir det galet).
Efter frisörstolen lade jag mig tillrätta och färgade ögonfransarna. Blåsvarta blev de! Riktigt skönt. Om jag bara kunde forma dem så kan jag helt klart gå utan mascara och se någorlunda normal ut.

Snabbt hem efter det för att samla ihop mina grejer, hann inte det innan mina ärenden. Därefter begav oss jag och pappa inåt stan för att hämta upp mamma. Målet var landet. Inte vårt land utan min brors bostad. Även om jag inte tjatar omd et till honom så fattar jag inte hur han klarar sig så långt ute på vishan. Och jag är uppväxt utanför stan, men det har alltid kännts mer centralt.

Sedan grillade pappa kött och vi åt lunch, grillat, ris och sallad! Mumsigt värre. TIll efterrätt åt vi glass och jordgubbar, en torsdag!! Rena vardagslyxen.

Något av det bästa var att få leka med Filip, pussa honom, se honom krypa/klättra/"gå" coh bara vara. Han har fått en gunga också, dte tyckte han var jättekul!! Så söt han är, min ögonsten.

Sedan körde pappa mig till bussen för jag skulle jobba. Just nu har vi en ganska seg kampanj så det var väl ingen höjdare, men jag satt bredvid några ev dem jag gillar bäst så vi hade kul trots allt...

En riktigt bra torsdag, väldigt välfylld och aktiv! Mer sådant :)

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits