sms

Innan jag rusar tänkte jag bara lufta lite tankar.. Det här med sms. Jag är en sån där som nästintill alltid svarar på ett sms när jag får det. Om det inte är något osvarbart då förstås. Men frågar någon mig något eller bara vill kolla läget, ja då svarar jag. Men jag fattar liksom inte de som ska svara senare eller själva skickar sms out of the blue men förväntar sig svar och sedan inte svarar när man skickar till dem.
En kompis till mig är precis sådan. Tidigare har jag inte brytt mig, men nu börjar det bli irriterande. Har nog skickat uppemot tio sms de senaste veckorna som hon inte svarat mig på... Konstigt sådant där.
Vissa är ju inte sms-människor, det är en annan kompis och dte är ju helt okej. Men den här första kompisen är det definitivt.
Sådärja, nu har jag luftat tankarna och kan rusa ner till bussen!

Kommentarer:
Postat av: Staf

Många väljer att inte svara SMS pågrund av kostnaden för att kanske bara säga "okej". Jag är själv inte sån, men vissa är jue det. I ditt fall: Jag tycker att personen ifråga iaf bör höra av sig på något sätt!

2007-03-19 @ 18:23:48
Postat av: Emmaria

jo men det är ju okej. men om man inte svarar alls så känns det trist tycker jag. men om det skickats x antal fram o tillbaka då skickar man kanske inte ett okej som sista sms om det redan är klart liksom.. svårt att förklara, men ligger ju självklart mer bakom.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits