bijouteri

Jag är inte så bra på att köpa smycken och krims-krams. Oftast hittar jag något som jag använder jättemycket och sedan tröttnar på. Men det är inte så ofta det blir många inköp på den avdelningen. Tittade lite på H&M:s utbud på deras hemsida och föll för örhängena. Jag älskar mina pärlor och använder dem jämnt. Möjligtvis byts de ut då det är party men annars finns de med mig jämnt. Den här modellen kanske kan passa mig, en roligare variant av pärlörhängen... Armbandet gillar jag väldigt mycket. Enkelt, stilrent och snyggt. Liknar ett jag har på långlån från min kära mor. Hon har två silverarmband som ligger högt på min lista just nu. Oftast de enda smycken jag använder utöver min klocka, ring och kedja som praktiskt taget alltid är på plats. Priserna var runt 79.50 kr vilket inte är att klaga på!
image4751
bild hm.com

Kommentarer:
Postat av: emma

jag har de där armbandet inte haft något direkt tillfälle att använda det ännu:p blir i sommar som en accesor på stranden tror jag.

Postat av: Emmaria

nej ibland blir det ju så.. Jaså på stranden?! Jag är dålig på att använda accessoarer på stranden, blir ju ränder och svettigt då...

2007-03-21 @ 16:14:41
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits