just nu funderar jag på

Mycket som rör sig i huvudet, här är några axplock:

- Filip var lika söt som alltid, men hur kan det lilla gullegrynet utfärda sina behov med en sådan lukt?! Nåväl, jag älskar honom no matter what. Han är ju bara en bebbe.

- Jag är besatt av SMHI. KOllar vädret konstant, senaste grejen är att kolla på "molnprognosen" som visar hur molnen, antagligen, kommer röra sig ett dygn framöver. Kul! Nackdel: den uppdateras endast 1gång/dag.

- Hur vårdar man en vänskap där två personer inte mår bra psykiskt men hanterar det på olika sätt? Svårt det där. Jag vill ställa upp, men jag måste tänka på mitt eget välmående också.

- Ska jag ta på mig kjol imorgon? Eller njuta av den långsamma veckan genom att gå i lite slappare kläder.. Nästa vecka kan jag nog inte slappa. Men å andra sidan är det aldrig kul att känna sig för nerklädd när männen på kontoret har skjort/slips/kavaj (inte alla alternavtiven på alla just nu, men 2 av 3 oftast!).

- Hur länge orkar jag ligga och läsa Harry Potter ikväll? Är jättetrött redan men måste läsa på, brorsan är före ju!

- När ska jag skärpa mig och sluta vara så lat!?! Jag vet ju vad jag vill och har för mål, ibland har jag bara så svårt att komma igång!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits