bandeau

I sommar vill jag ha en snygg bandeau bikini. En kompis till mig har köpt en ursnygg, dyr men snygg. Den modellen är mitt ideal, har varit i flera år nu, men jag har oftast hållit mig till trekantsbikinis eftersom de ger minst ränder. Fast jag brukar ju kombinera, kör varannan dag typ, blir nog så den här sommaren också. Jag är ett solfreak helt enkelt, som inte gillar ränder! De här är från topshop och riktigt bra kandidater. Kul med färg också!
18534-4603

bilder topshop.com

Kommentarer:
Postat av: anina

Åh en bandeau är jag också ute efter! Såg att ellos hade några snygga, ganska otippat faktiskt =)

Postat av: Anonym

Dem var riktigt fina undra om de finns inne i butikerna nu... Föresten går det inte att kommentera det senaste inlägget så jag gör det här, har The Hills börjat gå igen? Trodde de bara sände Laguana beach lr hur de nu stavas.?

2007-03-01 @ 10:07:11
Postat av: aenigma

Jag vill cokså ha minsta möjliga ränder på kroppen efter knytsnören och sånt men av någon anledning kan jag inte alls med bandeau. Det funkar inte på min kropp. Liksom kapar av på något knasigt vis?
Men som du säger, att variera var man har snörena brukar ju göra att man får betydligt mindre vita streck! :)

2007-03-03 @ 14:26:21
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Linn

Sjukt snygg den lila var! Jag undrar bara var kan man hitta den? Har letat omkring på topshops hemsida - hittar den inte där.. För visst var det därifrån som bilden var tagen? Skulle vara evigt tacksam om du kunde hjälpa mig!

2007-03-27 @ 22:14:32

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits