träningsvärk, typ..

Maginfluensa ger en sorts träningsvärk i magen. Nös just och attans vad det kändes i mina kära magmuskler. Jag som ändå fokuserat mycket på att få den delen mer fit de senaste gångerna jag hängt på gymmet. Insåg hur fel jag måste tränat min mage i ett halvår eftersom det endast tog ett träningspass för att visa skillnad. Illa! Sedan har jag slutat träna sidmusklerna, alltså de som är på sidan av magen. (Oftast gör man det i en maskin där man rör sin överkropp åt höger-vänster resp vänster-höger sittandes. Lullig förklaring...) Tror nog det är till min fördel faktiskt. Så den som jag så hysteriskt använt är nu helt struken från listan. JAg utgår från vad jag vill ha för resultat och tränar därefter... Just nu innebär det kondition och mage. Pyttelite armar, men knappt något på benen. De tränas ju i trampmaskinen, på cykeln osv.

Idag mår jag lite bättre, men jag är knappast bra. Har ätit en rostat bröd-skiva. Det gick men jag fick vila en kvart efteråt.. Ansträngande värre :)
Paketet med datorn är nu i Torsis. Great! Ska sms:a kollinumret till pappa så hoppas jag han hämtar det på hemvägen! Längtar verkligen. Sen är jag back in business. Jag är löjligt nöjd över att snart ha en laptop, hundra år efter alla andra, men so what. Nu ska jag också blir som Carrie och sitta i min fåtölj och jobba, eller ligga lite snyggt på sängen när jag bloggar.. Haha.. Tur att man inte har bilder på hur man ser ut när man bloggar, tänk videosamtal med mobilen.
En killkompis hade just skaffat 3-telefon, när alla skaffade det för några år sedan, och pratade i videosamtal med en annan kompis. Hon undrade om han var på väg och han sa att han var på hållplatsen. I själva verket borstade han tänderna och det såg ju hon förstås! Hysteriskt kul tyckte jag och en bra anledning till att jag inte vill ha videosamtal själv...

Oj, snurrigt och blandat inlägg.. Snart dags att vila igen tror jag.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits