sovdax

Nu ska jag slanga img i sangen och forsoka sova. Hoppas for allt i varlden att det gar battre an det gjorde inatt. Lag och vred mig som bara den och vaknade en gang i halvtimman kandes det som..

En sak jag funderade pa igar nar jag forsokte somna ar vad som gor en blogg popular. Om man tittar pa de som var mest nominerade till Aftonbladets pris... Jag tycker endast ett fatal platsade och jag saknade manga. Men det ar vad jag tycker.

Vad gor en blogg bra? Vad vill man som lasare ha/se/lasa?


Beratta garna, jag lovar att beratta vad jag tycker.. Fast det far bli imorgon!

Kommentarer:
Postat av: Linn

Alltså, jag läser få modebloggar, för ibland tycker jag att det kan bli lite enformigt och så. Jag gillar bloggar som skriver på ett lite humoristiskt sätt, och lyckas fånga läsarens intresse, det är viktigt! Personligt är kul också, enligt mig. Det får inte bli för ytligt och bara massa bilder. Som modebloggare är det det nog viktigt att verkligen brinna för det, och samtidigt kunna skriva! Jag gillade inte heller de nominerade i aftonbladets pris, dessutom tycker jag inte bara modebloggare ska få priser, för det finns så många andra bloggar som är superpersonliga och dessutom jätte bra! Tack för mig.. och din blogg är också bra ! :D

Postat av: Hanna

ja du, jag undrar också. :P personlighet som Linn säger, men säg till om du kommer på nått riktigt bra :P

2007-04-20 @ 15:57:58
URL: http://hanna7.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits