margeritha

Margeritha Missoni gillar långklänningar och visst passar hon i det! Här på en gala i New York i förra veckan. Ursnyggt. Läste om henne i senaste Cosmopolitan där hon bland annat berättade att hon lyssnar på sin farmors tips om att visa en kroppsdel i taget. Antingen har man en kort kjol och då är man påklädd upptill, eller tvärtom. Hon gillar att mixa en fin klänning med platta skor och en enkel kofta för rätt look. Dessutom hade hon ett tips på att bära parfym... Margeritha använder mycket armband och har fått veta att doften oftast försvinner om man tar parfym på hanleden(eller vad det nu heter, det är helt blankt i huvudet..), istället kan man ta parfymen på överarmen så håller sig doften bättre. Själv har jag läst och hört att håret är ett bra ställe att parfymera sig, jag sprutar alltid en gång i hårkanten i nacken, en riktig hit kan jag lova! Om det faller sig på det viset vill säga... ;)
18534-3489
bild gettyimages.com


Kommentarer:
Postat av: LiloLou

Oh, vad söt hon är. Väldigt fin klänning må jag säga. Hon har allt den tjejen =)

2006-09-29 @ 15:31:29
Postat av: Mikky

lång lång klänning =)

Postat av: Line

Hun ser helt fantastisk ut! Liker også Margerithas tips om ikke å følge moten så slavisk, og heller plukke med seg noe av detaljene man synes er kult - og blande inn i egen stil=)

2006-09-29 @ 18:53:58
URL: http://beautifulworld.blogg.no
Postat av: cera

tyvärr så är parfym är extremt uttorkande på hår, så det borde man bara ha vid väldigt speciella tillfällen

2006-10-01 @ 11:45:23
Postat av: Emmaria

Jag tar bara lite precis i kanten av hårbottnen, såg ett parfymprogram och en "expert" berättade att doften finns kvar längre om man sprayar där. Jag har anävnt mig av det tricket i tio år nästan och har inga problem med uttorkande hår, fast jag tar förstås inte parfym där varje dag..

2006-10-01 @ 12:44:59
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: wbucv agvnse

pnqwtvm pkszqaiut wvctdsn ozmgwsad udtgxrwqn syfj gwayjseuf

2006-12-31 @ 20:33:24
URL: http://www.fmcnvhlx.ndujg.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits