fix-it

Idag känns det höstigt men jag hoppas meterologerna har rätt i att solen kommer skina på fredag och över helgen (minst)!
Hemma igen efter träningen och har just duschat. Det är segt att åka spårvagn när man just varit och tränat men jag gillar verkligen inte att duscha på gymmet så jag får överleva det. Inte för att jag orkar bry såå väldigt mycket egentligen. Det är bara dte att jag oftare träffar någon jag känne rpå väg från gymmet än i mina vanliga kläder. Varför är det så egentligen?! Man träffar alltid den där snygga killen, spanet, exet eller gammal kompis när man har antrsängt sig så lite som möjligt... Någon som känner igen sig?!
Nu blir det té och en macka. Känner hur blodsockret har sjunkit som en tung sten.

Kommentarer:
Postat av: Camilla

jag tror de flesta känner igen sig =) det är ödet helt enkelt och oftast mindre kul... men faktiskt har man ju varit och gjort något för sin yttre och välbefinnande när man varit och tränat så det kan ju få ager som en indirekt "ursäkt" egentligen... men annars på med solglasögon och snygga träningskläder som man känner sig bekväm i... det är faktiskt värt att lägga en slant på dem!
kramar

Postat av: Johanna

känner absolut igen mej
I don't like it

2006-09-06 @ 22:39:00
Postat av: Emmaria

Camilla: inte bara jag då.. :) Ja snygga tärningskläder är guld värt, men det rödflammiga ansiktet och håret som är småsvettigt är svårare att "trolla" bort... dessvärre :)

Johanna: nej usch, segt är vad det är!

2006-09-07 @ 22:07:01
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits