mindre än en månad..

Nu är det mindre än en månad kvar till julafton. På söndag är det advent och man ser redan hur vissa satt upp sina adventsljus. Efter många diskussioner har vi nu bestämt hur och var julen ska firas. Det blev ett alternativ som jag till ganska nyligen inte kunde tänka mig men som jag tycker känns bäst. Att fira jul utan min bror vore ruskigt trist, har bara gjort det en gång och det var inte alls roligt, så därför "offrar" jag mig. Nej men det blir nog bra. Får ju göra något jag aldrig gjort på jul, nämligen lämna stan!
Har börjat fundera på julklappar. Det blir nog bra, måste bara ta ett ordentligt snack med bror min, han är så spontan och då blir det för ofta lite snurrigt.

Nu ska jag gå och handla. Min kyl är ruskans omotiverande vilket gör att jag knappt vill äta något alls. Fast nu är jag mest sugen på onyttigheter, som jag egentligen inte alls vill äta. Det är svårt det där, två hjärnhalvor som slåss mot varandra.. Får se vilken del som vinner.
Idag blir det dock träning. Ska bli skönt men jag kände hur dålig kondis jag hade när jag cyklade både lördag och söndag.

Kommentarer:
Postat av: Milla

Jag satte upp julgranen redan i helgen!!Kunde inte vänta!

Postat av: Emmaria

Oj det var väldans.. Mina adventssaker åker upp till helgen, gran skippar jag faktiskt, är ändå mest hos föräldrarna över julen :)

2006-11-28 @ 19:37:32
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits