lista

Med risk för att härma en viss EvS så tänkte jag kolla av Net-a-porters höstlista. Fantasin tryter, men också för att det är kul att kolla av olika plagg/stilar för att få ny inspiration. Det är ju inget som är nytt, men ibland är dte lätt att snöa in på något för att missa andra bra grejer!

1. Belts: jag har haft en skärp-period i mitt liv och den inföll sist man skulle ha skärp, den här gången är jag inte lika förtjust. Dessutom är jag lite känslig på magen och att klämma ett skärp runt den varenda dag skulle inte göra den eller mig särskilt glad.
2. Tweed city shorts: Jag älskar shorts, men eftersom de blev så välanvända under sommaren har inte suget efter dem kommit ännu. Men vanliga cityshorts och stumpor funkar ju. Tweed är väl inte direkt jag...
3. Jersey LBD: Hmm, jag har en svart poloklänning som kan falla under det här, men jag vet inte riktigt.. Svart funkar ju alltid, men jag har inte så mycket klänningar, är mer av en kjol-tjej.
4. Shoe-boot: Njae, inte något jag fallit för. Ankelboots är snyggt men sitter också på varenda fashionistas fot, i konkurrens med klumpiga pumps.. Jag har ett par platta ankelboots som är perfekt för mig!
5. Wallet: plånboken jag fick i julklapp är suverän. Stor och rejäl med en öppning där alla kort trängs och ett fack som stängs med dragkedja där mynt och sedlar har varsitt fack. I'm loving it!
6. Retro-dress: Funkar absolut, men inte i min garderob eller vardag..
7. Skinny Jean: Mina Cheap Monday är smala hela vägen, kanske att de kommer anändas när midja är mer bekväm(=omsydd) men för övrigt håller jag mig till mina FIlippa K-jeans. De är raka och ursnygga!
8. Tunic Dress: Rakt och a-llinje format är ursnyggt, men på mig får det vara i lagom dos. I H&M:s A-linje klänningar försvinner jag och det är inte skoj. Liten person+stor klänning=Ej bra... tänk Nicole Richie!
9. Velvet jacket: Hmm, den passar mer någon äldre, skinnjacka är ursnyggt(även om det inte finns i min garderob) men annars väljer jag hellre en nätt kofta.
10. Bell skirt: ljuvligt! Jag älskar kjolar och har flera som kan passa. Dessutom funderar jag på att försöka sy mig en ballongkjol. Vore perfekt. En kort, ballongkjol i stil med Balenciagas..

Kommentarer:
Postat av: dbjhcnox nskafgm

aewybt qhcfrs gpxcbmd phvyxr gwny qckgze znucp


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits