booring

Vet att jag klagat tidigare men jag tänker fortsätta. Shit vad trist Idol är i år. Det har ju inte ens varit skvaller om romanser eller rännande på Stureplan..
Jag tycker att man borde kunna sjunga för att vinna det där programmet och tyvärr är det för många av de fyra kvarvarande som inte håller. Förra året gillade jag. Jämför både Agnes, Sebastian och Sibel (som hade en grym röst trots att jag inte är ett stort fan av henne) med årets kvarvarande deltagare..
Inget illa mot dem alls, men jag tror att juryn fått spel. De hyllar falsk-sång framför känslan att hålla toner och framhäver den märkligare stilen efter den andra.. Blev de trötta förra året på deltagare som var lättare att stöpa? Men det trodde jag var en del av konceptet...
Jag kan nog bara tänka mig Eric som Idol. VInner Markus så tror jag det blir lite som med Daniel Lindström... Felicia är lite för beige, Johan var visserligen grym igår, men pallar han trycket?

Är jag onödigt hård? Vilket år av Idol har varit bäst? Kul med lite andra åsikter..

Kommentarer:
Postat av: Victoronia

Är riktigt trött på idolkonceptet och det är väl inte bara känslan som är trist utan programmet i sig är ganska avslaget. Nästan hype blir väl singer/songwriter. Gör musiken själv och sjung den. Sjunga andras låtar kan man ju göra i en karaokebar :P Du är inte hård alls. Tycker inte att någon av dem sticker ut alls. Hur många potentiella superstjärnor har vi egentligen i Sverige? Börjar nog snart ta slut. Jag kollade på den säsong då Daniel vann. Det var kul med duellen mellan honom och Darin.

Postat av: anina

Precis vad jag och min kille pratade om igår... riktigt trist idol i år =(

2006-11-11 @ 18:29:19
URL: http://anina.blogg.se
Postat av: Frida & Fabulous

Gillade Agnes förra året, i år är hela konceptet så trist...

2006-11-11 @ 22:54:08
URL: http://fridaengstrom.blogg.se
Postat av: hj

DÖD ÅT ERIK: han är så himla sykande att man nästa går sönder. OM INTE MARKUS VINNER så är idol så kasst att jag dör

2006-11-12 @ 00:33:35
Postat av: Sanja

jag gillar iaf årets idol!

2006-11-12 @ 13:40:59
URL: http://envymee.blogg.se
Postat av: Emmaria

Lite olika åsikter, men det är ju skönt att höra att jag inte är ensam om att vara lite trött på spektaklet..

2006-11-12 @ 18:01:11
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits