liten svart

Precis som Nicky Hilton så har Jessica hittat en snygg liten kavaj att ha då det är varmare ute. Ursnyggt med kortare ärmare och väldigt nätt känsla. Vet att Marc Jacobs haft en sådan, men H&M då, kom igen nu!! Skulle vara så fräscht till jeans, vitt linne och sandaler eller till shorts och kanske till en klänning. Möjligheterna är många, men var är kavajerna?!

Kommentarer:
Postat av: emma

vi får hoppas HM kommer med en snart:) Top Shop kanske har någon likande? Du som bor i GBG som kan titta:p så avensjuk:p hehe.. så är det.. MEn måste säga grym väska Jessica har i Louis Vuitton..

Postat av: Emmaria

Jo det vore väl TopShop då, men ibland tycker jag att de tar ut lite väl mycket för ganska enkla grejer. Gillar TopShop mer och mer, riktigt nice affär. Ja, jag gillar också hennes väska. Verkar som hon bytt ut sin Speedy (för det heter väl den där andra som hon hade förr?!)

2006-06-30 @ 14:38:19
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Linn

Nej men hallå, jag har sett flera modeller på HM men dom är slut nu.. Men till hösten kommer det säkert komma såna i mängder, jag har inhandlat en lite tjockare, mer som än jacka, a-formad. Håll ut bara det kommer nog! :D

2006-06-30 @ 14:49:06
URL: http://linnlundholm.blogg.se
Postat av: Emmaria

Du har nog rätt. Jag har nog sätt varianter där, det är bara det att de inte varit enligt mina önskemål. Provade en a-linjeformad sak i våras, men den var inte alls vad jag sökte. Jag vill ha en som känns lite finare, enkel och nätt. Problemet är bara att jag oftast inte kan få rätt storlek på den typen av plagg. Får hoppas att jag kanske kan hitta en på Mango eller Zara, de har mer min storlek.

2006-06-30 @ 14:53:41
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Emmaria

sett menar jag självklart.. ÄR nog för trött när jag itne ens kan stava.

2006-06-30 @ 14:54:06
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Maggan

Hej!!
Jag har köpt en nästan precis likadan på HM i kista, sthlm för 150 kr nu på rean. Igår fanns de kvar några svarta o vita fortfarande..

2006-06-30 @ 18:26:39
Postat av: Persita

Jag köpte 2 midjekorta kavajer från Ellos.se för 99:- i svart & vit, långa armar, men man kan ju vika upp :D

2006-06-30 @ 18:41:59
URL: http://persita.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits