inspiration

Surfade in på Netaporter och det var som om de läst mina tankar. HAde tänkt plocka ihop lite outfits som passar fö en vecka av solsemester.
Till stranden är det lätta plagg som gäller. En  tunn klänning i mönstrad bomull skulle lätta kunna dras på och av. Till det ett par solgula sandaler och självklart en större väska med strandens väsentligheter, solcreme, tidning, solglasögon, en sjal och musik.
18534-2472
Palma ligger bara 15 minuter bort och då måste det självklart bli lite besök där, för härlig spansk atmosfär, shopping och kultur. En tidig eftermiddag står solen fortfarande högt och mer kläder än ett linne från Chloe med Cacharel shorts till är inte att tänka på. I handen en Alexander McQueen väska och ett par peeptoe-skor gör mig citysnygg, men ändå klädd för värmen.
18534-2471
Marknaden vill man gärna besöka då man åker till mindre orter. Alltid kan man göra några små fynd. Ett par korta shorts matchat med antingen ett tunt linne eller en löst sittande, tunn tunika, beroende på hur mycket stryk axlarna klarar. Till det ett par bekväma sandaler och en sjal får följa med, antingen till axlarna eller för att skydda håret.
18534-2473


bilder netaporter.com

Kommentarer:
Postat av: emma

söta outfits du har gjort.

Postat av: Emmaria

tack:)

2006-06-08 @ 17:33:46
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: jexpdhn rwtdjoye

jforqgchz xodql bpsofn fhengvi enmd znchq aenu

2007-01-01 @ 01:39:29
URL: http://www.phjf.lxsvfghn.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits