hav eller sjö

En del att göra nu. Känner att tiden börjar bli mindre och min lista på vad jag ska göra är realtivt lång.
Har börjat lägga fram en hel del jag ska packa ner. Vill få lite överblick, fundera på olika kombinationer och se så att jag inte tar med överdrivet mycket av något. Det är trots allt bara en vecka man ska vara borta. Och större delen av tiden kommer att spenderas i väldigt avklätt tillstånd, bikini!

Idag har jag gjort ärenden, tränat och donat med saker.
Har ni tänkt på hur ljust det är ute nu? Himlen är fortfarande ljus och det är klart. Ljuvligt! Det bästa sådana här kvällar är att vara nere vid havet. Såå fint.
Jag har inte varit vid havet särskilt mycket än så länge. Väldigt trist för det är så härligt där nere. Stilla, rogivande, vackert och härligt ljud från vågorna. Det är så roligt att ha diskussionen hav mot sjöar med folk. De som gillar insjöar fattar inte poängen med Havet. Fast å andra sidan kan jag inte fatta poängen med insjöar heller. En kompis sambo och jag brukar alltid diskutera det, men hittills har vi inte kommit fram till något. Havet rules!

Kommentarer:
Postat av: JessicaN

Håller med om att havet är bäst! Tyvärr bor jag väldigt långt ifrån och får inte se det så ofta. Har en dröm om att någon gång bo närmare havet.

Postat av: ahybn fesrno

jqsy tnkdl hnbmjpxz wycfeziqj dminebw iqbewvmu nvhryg

2007-01-01 @ 01:39:32
URL: http://www.vtrynxqoc.tnfqolb.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits