Everyone worth knowing

När det var dags för hemresa från Spanien hade jag läst ut mina två engelska pocketböcker, den svenska och var lite trött på Elle, Damernas och Cosmopolitan.
Eftersom planet var försenat från Sverige blev det lite dötid och jag passade på att kolla på tidningar och böcker. Tidningarna var absolut inget att ha. Fast den engelska rubriken var lite kul: Late balls of fire. Det var dagen efter Englands match mot Trinidad, där de inte gjorde mål förrän på slutet.
Anyhow bland böckerna fanns det något som fångade min uppmärksamhet, Everyone Worth Knowing av Lauren Weisberger. Det är samma författare av den välkända boken The Devil wears Prada, som just gått upp på biograferna i USA. Vi får nog vänta lite till innan vi ser Anne Hathaway och Meryl Streep.
Boken är suveränt bra. Jag gillar den mycket bättre än The Devil... Det handlar om Bette som slutar på sitt trista finansjobb och istället börjar jobba som partyplanner. Hon dras in i en värld som är helt främmande för henne. Det tar ett tag innan hon vänjer sig, och just när hon gjort det blir det för mycket. Hennes chef som uppmuntrar hennes sociala liv eftersom det hamnar i skvallertidningar och ger promotion, kollegorna som knarkar och nästan känns lite hjärntvättade. De gamla vännerna förstår inte hennes förändring och blir, så klart, besvikna då jobbet hela tiden går före allt!
Vill inte avslöja för mycket, men läs den! Jag ger den 4,5 av 5 i betyg!
18534-2536

Kommentarer:
Postat av: fdro gblch

qiehdzc lryokjtcd gwrbdqsm vaetsd nfghzbv hrawls mcknaeyzq


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits