CFDA

I USA har CDFA, Council of Fashion Designers of AmericaFashion Awards hållits och många kändisar var där för att delta. Det fanns mycket att inspireras av, och en del att avskräckas från.
Jessica Simpson var snygg i en superkort, vit klänning i virkat blommönster designad av Michael Kors. Hon är inspirerad av Birgitte Bardot på 1960 talet och har själv sagt att det är hennes stilikon.

Lindsay var snygg i relativt enkel svart klänning med vita detaljer. Tänkte på hennes sak, hon har ju väldigt långt hår, inte sådär perfekt utan ser ganska nautrligt ut, är det det?! Någon som vågar gissa?
18534-2455
Jamie-Lynn såg elegant ut, Heidi Klum kunde varit lite mildare vad gäller push-uppen, Chloé såg ganska trist ut, Scarlett försvann i den färgen och läpparna blev lite för mycket, Rhianna hade en vacker sidenklänning.

Min absoluta favorit är den här på Cassie. Vet faktiskt inte vem tjejen är, men hennes klänning är ljuvlig! Enkel, med en fin detalj och bara supersnygg helt enkelt. Hade jag fått bära någon klänning hade dte varit Cassies, eller Jessicas!
18534-2454bilder gettyimages.com/editorial

Kommentarer:
Postat av: S

Cassie är en sångerska som har en "hit" som spelas runt om i USA som heter "Me And You". Ganska bra singel men hon är inte riktigt så promotad i USA och resten är världen. Hon har bland annat en sida på myspace.com där man kan lyssna på hennes låtar från hennes kommande album.
Håller med om hennes klänning, den var riktigt fin.

2006-06-07 @ 11:04:20
Postat av: Emmaria

Aha, tack för infon! Ska jag kolla in, alltid kul med lite nytt.
Klänningen är riktigt vacker :)

Postat av: MakeUpYourMind

Väldigt vacker klänning.

2006-06-07 @ 21:25:22
URL: http://makeupyourmind.webblogg.se
Postat av: Emmaria

Ljuvlig!

2006-06-07 @ 23:03:42
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Anna

scarlett med röda läppar förmycket? hon är ju den kvinnan som bäst bär upp färgen rött, hon är den enda i hela holywood som verkligen är snygg i den looken och då är hon värkligen stunning!

2006-07-04 @ 12:30:41

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits