Varberg

Gårdagskvällen i Varberg var mysig. När jag kom till vårt landställe åt vi en fralla och drack té, bäst för att hålla humöret uppe på Emma. Mitt blodsocker är helt löjligt lättpåverkat!
Sedan styrde vi kosan ner till Varberg. Medan pappa cirkulerade med bilen gick jag och mamma in på H&M. Av en händelse hamnade vi på baby-avdelningen där både faster och farmor blev lyriska. Vi har några favoriter vi nog kommer köpa, men vi avvaktar till vi vet storleken på Pyret. När pappa mötte upp oss gav vi oss ut i vimlet på allvar. Gick på torget en sväng och betade av mina "måste"-affärer i den lilla staden. Wilma får alltid ett besök, de har visserligen en butik här också, men den i Varberg har lite mer VILA-grejer. Benetton är den lilla varianten där och jag föredrar nog nästan det framför den stora här i stan. Dte finns även en del söta inredningsbutiker och några andra klädaffärer som är värda ett besök.
Resultet på shoppingen blev en kjol på Wilma. Den är ljus i botten, typ gräddvit med pyttelite gul ton, med ett blommönster i mörkt grönt. I midjan är det en bred kant och själva kjoltyget är fastsytt i kanten så att det blir lite veckat med en vidare kjol. (hjälp vilken förklaring..) Något av det bästa med kjolen är nog de dolda fickorna på sidorna framtill. En bonus! Perfekt nu på sommaren, men jag kan allt se den med svarta heltäckande strumpbyxor och en svart kofta i höst.

Kommentarer:
Postat av: dxbfkgih zialgknpw

rquznto smnidy spkjdob agjdyxzt uqvykmngi dbmn vtyuglqj


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits