priser

TopShop är en affär som jag kan ströva omkring i ganska länge. Just för att det oftast är inemellan som man kan göra fynden. Men det är riktigt frustrerande när jag hittar ljuvliga saker på nätet, som de inte säljer i Göteborgsbutiken.

Tacka vet jag H&M som har tusen olika butiker, dvs alltid hittar man vad man söker i någon affär. Läste någonstans, kan ha varit i VeckoRevyn, att priserna skiljer sig stort i norra vs södra Europa. I Madrid kunde Zara-priserna vara runt halva priset av det man får betala i Stockholm. Mango är ett bra exempel, som jag kan relatera till. I deras butik på Ströget ligger priserna mycket lägre i genomsnitt än i Sverige. Jag har inte varit med om något jag köpt där som inte varit billigare än i Göteborg. Ett exempel är ett smal flätat skärp jag köpte i höstas, det diffade 50 kronor. VIsst, det är ingen förmögenhet, men det är ju mer principen.

De här linnena från TopShops mer exklusiva märke är ursnygga! Gillar fallet, kan se dem framför mig till shorts eller stuprör.
18534-2708
Koftor är min absoluta favorit nummer 1. Det är praktiskt, snyggt och funkar till allt! Jag har alla möjliga färger och modeller. Men ett så basic plagg behöver finnas i olika varianter. NU finns det många söta med knappar, rosetter och andra detaljer som ger dte lilla extra.
18534-2709

bilder topshop.co.uk

Kommentarer:
Postat av: emma

koftor är min favorit oxå:) sen vad kostar linnen finns de i göteborg ska dit nästa vecka.

Postat av: MakeUpYourMind

Vilka snygga koftor. Får ta en tur till Topshop snart tror jag

2006-07-12 @ 13:23:18
URL: http://www.makeupyourmind.webblogg.se
Postat av: Emmaria

emma: har inte hunnit gå på stan på hela veckan (katastrof ;) ) Hinner nog med en sväng imorgon, ska kolla om den finns och återkommer om det!
Koftor är perfekt plagg.

MakeUpYourMind: PRecis så kände jag då jag såg dem, riktigt fina och söta var de här koftorna.

2006-07-12 @ 14:14:33
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: anina

Jag gillar topshop =)

2006-07-12 @ 15:06:14
URL: http://www.anina.blogg.se
Postat av: Emmaria

samma här :)

2006-07-12 @ 15:31:31
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: sblyqwc ixegyt

bwoy diaufkq ndvfs wrepvikz qxgnydu nzcvokrs gbxdqy

2007-01-01 @ 01:42:07
URL: http://www.anoefim.ghis.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits