märkligt

När jag är själv och ska gå upp på morgonen verkar det ofta vara en hel omöjlighet. Men när någon befinner sig i huset, som igår, då är det inga problem alls. Varför? Märkligt!
Idag hade jag självklart tusen mer grejer att fixa innan jag åkte till jobbet än jag trott. Försökte plocka ihop så mycket som möjligt igår, men det gick inte. Nåväl iväg kom jag och först på kontoret var jag, igen.
Andra konstiga saker, tvättar nog händerna för snabbt för av någon konstig anledning har jag kännt mig lite klibbig på lillfingern och upptäckt att det varit tvål.. Usch! Sluta stressa liksom. Jag har faktiskt ingenting att stressa för, det handlar mest om mitt psyke.

Molnigt idag men ljuvligt varmt och skönt. Bara helgen blir fin och det härliga vädret håller i sig kan det vara mittemellan väder idag!

Kommentarer:
Postat av: Anna

Det där med stress känner jag igen tyvär...jag är stressad inombords, tusen saker som mann vill göra på en gång. onödigt...; P

Postat av: Emmaria

Massa saker jag vill göra, andra grejer som pressar mig och måste kämpas emot så att jag itne mår dåligt. Varför kan det inte vara lite lättare?! :)

2006-07-28 @ 10:02:12
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits