inspirationen

Nu när jag sitter här, kollar bloggar, lite kändis-sidor och även lite klädsidor. Jag hittar massor jag gillar och inspireras av, men känner mig också väldigt trist. En blogg som jag tittade på, minns ej vilken, hade ursöta outfits. Hon hade på sig enkla grejer med snygga detaljer. Blir så trött på mig själv, för jag orkar oftast inte fixa mig på morgonen. Dessutom känns det som slöseri att fixa mig jättemycket när folket på jobbet går klädda som jag vet inte vad.
Min chef, som har en mage (om man säger så..), hade idag på sig en tight t-shirt! Matchat med uppvikta jeans och ett par tygskor från Vagabond. Okej, han är inte 50 direkt, men han är inte heller tillräckligt ung för att komma undan med den klädseln. Vanligtvis är han inte så mycket snyggare, men han har åtminstone skjort och byxor på sig..
De flesta andra har samma trista stil året om. Jag anses nog lite udda, men så är jag ju yngst också!
Till saken hör väl att jag är uppväxt i en familj där pappa alltid(med extremt få undantag) har skjorta, slips, kostym/kavaj+byxor till jobbet och väldigt snyggt på fritiden. Mamma klär sig också alltid snyggt. När jag växte upp jobbade hon på bank och hade ofta kostym eller kavaj till jobbet. Så det ligger väl i mig att man är någorlunda ordentligt klädd på jobbet.

Kommentarer:
Postat av: Sophie

Å känner igen mig i det där med att känna sig lite små trist och inte orka piffa till sig på morgonen. Om det är till någon tröst så känner jag så där allt för ofta trots att jobba för ett av Sveriges största modeföretag! Du är inte ensam!;)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Postat av: eremo

Ja den där outfiten på chefen lät inte allt för het
:(
Klart man måste skärpa till sig lite på jobbet, det tycker jag absolut.
Hos mig kan det komma in kunder o då vill man ju känna sig okej.
Men vissa mornar är det tufft att behöva tänka till lite extra.

2006-07-26 @ 08:07:41
URL: http://eremo.blogg.se
Postat av: Emmaria

Sophie: skönt att jag inte är ensam.. Det värsta är ju att jag alltid ångrar att jag inte piffade mig när jag väl piggnat till.. Ofta dilemmat när jag pendlat till skolan. Jag går upp så ruskans tidigt och vill bara sova på bussen, men så kommer man fram och alla som bor där ser superstylade ut.. Usch!

eremo: Inte het alls, du skulle se den... Usch!
Precis, man vet ju aldrig vem som bestämmer sig för att titta förbi. Jag sitter så centralt också att många ofta tar en blixtvisit upp och säger hej.
På morgonen föredrar jag sömn framför lång stund framför spegeln, alla gånger!

2006-07-26 @ 10:22:04
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: disrpef bngrsptfm

qyel lmsh ogwxmqt ctujhskbw afnqgrhw jlpabtkdz hwtz

2006-12-31 @ 20:27:01
URL: http://www.zsvbtj.hxrivp.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits