helgen

Kort sammanfattning av en ljuvligt härlig helg!

Nådde halmstad till åtta-tiden. Jag var som alltid lite väl tidsoptimist, men vad gör väl det. Första timmarna spenderades i soffan snackandes, ätandes sallad och drickande vin. Efter det piffade vi till oss lite, med betoning på lite. Ut på stan med Lilla Torg som mål. Där satt vi en stund på Caféet men de stängde så tidigt. GIck en kort sväng på stan, in på McDonalds och sedan hem igen. Härligt att bo på gångavstånd!

På lördagsmorgonen fick jag ställe klockan för att gå upp och betala parkering eftersom det inte fungerade på kvällen.. Märkligt system!
Vaknade igen vid elva. Degade lite en stund innan vi drog på bikinin med Tylösand som mål. Underbart skönt att ligga påstranden några timmar, bläddra i lite tidningar och bara dega.
Efter lite missförstånd och felberäkningar spenderades en stor del av kvällen i bilen ut i vischan för att hämta min kompis sambo. Men det lät vi inte hindra oss, när vi var tillbaka vid elva var det duschen och upp-piffning för att hinna ut och spendera några timmar på dansgolvet.
På Lilla Helfvetet var det hur varmt som helst! Man kunde knappt gå in där utan att det började rinna om en. Allt piffande kändes förgäves, men vi hade en grymt kul kväll!
Fast jag har en post-it till mig själv, lämna mobilen hemma!!

Igår åkte jag till landet vid lunchtid. Spenderade några timmar på klipporna vid havet och badade. Sedan sov jag i hammocken och tog det bara jättelugnt. Kroppen var inte helt utvilad efter Halmstad...

Det där var min lilla mini-semester! Vissa grejer kanske jag inte skulle göra om, medan andra var urkul! Men man lär sig...

Kommentarer:
Postat av: emma

Låter som en toppen helg. Min mail: [email protected]. prisklasser spelar ingen storroll.. Alltså inte mer än kanske 2000 kr för ett plagg eller så. Men ge mig alla tips du kan ge mig:)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits