who am I?

Jag brukar inte låta negativa kommentarer påverka mig men idag, av någon aledning, känner jag mig extra sårbar och tycker det är jobbigt. Jag fick två kommentarer nu ikväll som känns helt fel.
Visst min blogg handlar mycket om kläder, kändisar och ytliga saker. Men jag har tidigare skrivit att detta är min chans att få möjlighet att fokusera på roliga och ytliga saker.
Mitt liv är ingen dans på rosor. Jag kämpar för mycket. Jag har flera kroniska sjukdomar, inget som syns på mig, men det påverkar vad jag kan göra i vissa sammanhang. Tro inte att jag bara är det här ytliga!

Postat av: Fröken C
Åh Gud, en kavaj!
Stoppa pressarna!
Kläder som är så viktigt...
Folk dör (som ditt inre liv, antar jag?), och du skriver om kläder?
Fast å andra sidan, allt handlar väl om vad man vill prioritera...något intressant och läsvärt, eller Hollywood, vars stapplande, haschhöga, fumliga steg resten av världen också bara råka bevaka. Det kanske är bra att du sysselsätter dig med att ta ytligheten till folket - de verkar behöva det lika mycket som Nicole Richie behöver en fet hamburgare i käften.

2006-jan-18 @ 21:56:17


Postat av: Jag
Man måste inte alltid få julklappar bara för att man ger. Get the point?
Du kanske är ytligt intresserad av dem, dem genomskådar din falska fasad och skiter i dig. Lev med det.

2006-jan-18 @ 22:01:14


Det där är ju bara bullshit!

You think you know, but you have no idea!


Kommentarer:
Postat av: Storasystern

DU ska aldrig behöva försvara dig för att du skriver vad du skriver. Snarare dessa personer som bör försvara sina omotiverade påhopp.

Postat av: Linn

Fantastiskt att alla dessa utan synd kan kasta första stenen...och sen krypa in i sin grotta igen (dvs. inte löpa linan ut genom att länka till sin egen blogg vilket jag antar att de har eftersom de verkar vara häromkring och smygläsa dina fantastiska modetips) Jävlar va lång parantes men det kändes som att det behövdes =)

Jag tycker nästan att det är kul! Alla är olika och alla olika har intressen, ett utesluter inte det andra. Härligt att bilder på vackra färger/tyger/linjer kan göra människor arga. Och som sagt, utan att lämna någon slags kanal till sig själva där man iaf kan föra en diskussion ger man intrycket av att man inte vill mer än att...jaa...vem vet?

Eftersom vi andra som också är intresserade av mode vet att det inte är det enda intresse vi har så behöver du inte tvivla på hur mycket vi uppskattar dig för vad än du skriver. Kram

2006-01-18 @ 23:04:51
URL: http://linnlindgren.blogg.se
Postat av: Emmaria

Storasystern: Tack! Nej jag tycker egentligen inte det heller. Jag vet ju att jag är så mycket mer, detta är mitt intresse. Varför ska jag skämmas över det? Jag har gått igenom mycket och står för dne jag är, men ibland så tar det lite extra... Tyvärr!

Linn: Tack för dina ord! Det gjorde mig väldigt glad.
Synd med personer som känner att de måsta klanka ner på andra men inte ens våga lämna ett ordentligt namn.. Patetiskt!

2006-01-18 @ 23:11:31
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: v

Det är trist att det finns sånna männsikor som varken (antagligen) inte har något annat att göra än att klaga lägga sig i.. din blogg är ju jätte populär och läst av många. hoppas du sträcker lite extra på dig imorgon för de är du värd. Jag gillar din blogg, men det kanske inte spelar nån roll i detta läge.. men men =D

satan i gatan jag påminnde dej om aniston dokumentären men glömde den själv, som det kan gå..
om du såg den var den bra? den går ju i repris på lördag..
godnatt//V

2006-01-18 @ 23:32:25
URL: http://adnav.blogg.se
Postat av: Emmaria

Ja det är väldigt trist, speciellt som det känns som om orden inte har någon grund. Jag delar med ig av mina personliga grejer också, det är ltie jobbigt att göra det. Äh jag vill inte beröras, men ibland så...
Imorgon är en ny dag och jag ska ta ditt rådo ch sträcka lite extra på mig!
Det är klart det spelar roll, jag blir väldigt glad för att du gillar min blogg! :)

Nej missade du den? Tack för att du påminde mig, den var väldigt bra! Jag gillar Jennifer. Ska påminna dig om den till helgen :)

2006-01-18 @ 23:57:27
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Icaroz

Stå på dig tjejen, det är din blogg och du skriver vad du vill berätta liksom, det har ingen annan med att göra. Keep up the good work! :) /Icaroz

2006-01-19 @ 00:13:33
URL: http://icaroz.blogg.se
Postat av: Landaria

Jag älskar iaf din blogg, följer den dagligen.
Keep up the good work ;)

2006-01-19 @ 02:44:38
URL: http://landaria.blogg.se/
Postat av: hanna

Herregud, vad ger dem rätten att kritisera din blogg?!? Det är väl ändå du som ska bestämma vad den ska handla om..Om dom inte gillar den, utan hellre vill läsa om krig och förstörelse, så kan dom väl ändå läsa en annan blogg..! Nej, ta inte åt dig, utan fortsätt i samma stil för oss dagliga läsare :)

2006-01-19 @ 06:24:13
URL: http://shutdown.blogg.se
Postat av: Emmaria

Icaroz: Tack! Jag ska stå på mig :)

Landaria: Vad kul, det blir jag så glad av att höra!

hanna: Ja jag vet inte, klart bloggen ska handla om det jag vill. Hur skulle jag kunna skriva om de sakerna bara för att andra tycker det?! Det finns så mycket elände, någon gång måste man få andas lite.
Jag tänker fortsätta som innan!
Tack och vad kul att du brukar titta förbi! :)

2006-01-19 @ 09:53:21
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Sophie

Jag hade inte riktigt fattat det där med mobbing över nätet innan jag började blogga. Det är helt otroligt att folk som inte känner en går in och lägger in dömmande kommentarer på ens blogg. På vilka gruder har de rätt att dömma en annan människa som de inte vet någonting om, förutom den ytan som man lämnar via sin blogg!? Det är nog inte det värsta, det är det att de inte vågar lämna ut sin egen bloggadress och kan stå för vem de är. Om man inte kan ta kritik så ska man inte lämna kritik!

Upp med hakan tjejen! ;)

Mvh Sophie♥

2006-01-19 @ 10:16:44
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: Angelica

Du vet vad jag tycker Emmaria.... stå på dig!!!! =o)

2006-01-19 @ 10:20:06
URL: http://www.blondieangel.blogg.se
Postat av: Stina

Gud vad elakt. Vissa människor måste tydligen trycka ned andra för att göra sig själva berättigade. Usch! Stå på dig, jag sriver oxå om mode å kändisar o sånt. Poängen med bloggen är väl att man ska få skriva om vad man vill. Och ärligt, ingen mår väl bättre av att gå tänka: folk svälter, folk svälter, folk svälter.. Hela tiden. Man kan ju blogga om mode samtidigt som man gör bra grejer, som tex att ha ett fadderban.
Fröken C har ju förövrigt avslöjat sig själv; även hon hänger sig uppenbarigen åt skvaller då hon är medveten om nicole richies matproblem.
Kram stina

2006-01-19 @ 10:20:06
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: Stina

Gud vad elakt. Vissa människor måste tydligen trycka ned andra för att göra sig själva berättigade. Usch! Stå på dig, jag sriver oxå om mode å kändisar o sånt. Poängen med bloggen är väl att man ska få skriva om vad man vill. Och ärligt, ingen mår väl bättre av att gå tänka: folk svälter, folk svälter, folk svälter.. Hela tiden. Man kan ju blogga om mode samtidigt som man gör bra grejer, som tex att ha ett fadderban.
Fröken C har ju förövrigt avslöjat sig själv; även hon hänger sig uppenbarigen åt skvaller då hon är medveten om nicole richies matproblem.
Kram stina

2006-01-19 @ 10:20:10
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: Blancaflor

Jag blir verkligen upprörd. kan inte första varför okända människor vill vara elaka och trycka ner andra. Varför? De skriver "Folk dör...etc" men själva hjälper de knappast till att göra världen till en bättre och fredligare plats genom anonyma pahopp.

2006-01-19 @ 11:27:19
URL: http://blancaflor4ever.blogspot.com/
Postat av: Emmaria

Sophie: Nej jag förstod inte heller det innan jag bloggade. Vad är poängen? Vad får man ut av att skriva negativa kommentarer?
Fegt att inte våga lämna en blogg-adress..
Jepp, hakan är uppe, tänker inte låta dem trycka ner mig även om det blir jobbigt ibland när man läser det på en dålig dag.

Angelica: Tack, det ska jag göra! :)

Stina: Ja det där fenomenet har jag aldrig förstått, varför trycka ner andra? Då måste man vara bra osäker själv!
Nej jag kan må jättedåligt när jag går och tänker på det hela tiden, det funkar inte för mig att göra det. Sedan har du helt rätt klart jag ska välja vad jag vill blogga om. Bara för att det råkar vara ytliga saker gör inte dte mig till en sämre människa!
Du har rätt i att Fröken C avslöjade sig själv.. :)
Vi får fortsätta blogga i samma anda, om det vi vill! Kram

Blancaflor:Jag håller med dig helt och fullt. Jag förstår verkligen inte vad man får ut av att hoppa på andra människor, som man inte ens känner!

2006-01-19 @ 13:58:56
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Sofia

Vem skulle vilja lämna ut HELA sitt liv på internet? Inte många, så då är det ju bra att man kan skriva om en del av det. Till exempel mode, svampplockning eller hemmafixare... Det är olika för alla. Dessutom skriver jag i min blogg för att alla i min närhet tröttnar på att höra om mitt shoppingintresse ibland, på bloggen får jag skriva av mig och tvingar ju inte mig på någon annan.

2006-01-19 @ 14:44:07
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Emmaria

Nej det finns väl ingen människa som lämnar ut sig så fullständigt. Någon skrev att alla har olika intressen och dte är ju sant.
Tänk om jag hoppade på någon som gillade fotboll! Men det är mer accepterat på något galet sätt.
Och jag tvingar ju inte direkt någon att läsa det jag skriver! Förstår bara inte varför man orkar att lämna negativa kommentarer. De vill väl bara trigga en..
Det är så skönt med bloggen av den anledningen som du skriver, jag får ur mig det jag funderar på och är itnresserad av utan att trötta ut min omgivning!

2006-01-19 @ 14:56:19
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Erica

Jag gillar din blogg starkt och läser den varje dag (ibland fler ggr per dag) ;)
Bloggar är ytliga men det är ju det som gör dem så roliga! Här är det faktiskt okej att vara ytlig!

2006-01-19 @ 15:55:42
URL: http://eri.blogg.se
Postat av: Emmaria

Vad kul att höra! :)
Ja jag står för att innehållet är ytligt, ibland delar jag med mig av djupare saker, men visst ytligheten är den största delen!
Det är okej och jag tycker dte är trist att folk känner att de behöver hoppa på mig för det!

2006-01-19 @ 16:01:20
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Paulina

Sånna här kommentarer har jag sett tidigare. Varför gör man så? En blogg är ju bara något roligt, där man får blogga om precis det man vill blogga om och inte vad andra TYCKER att man ska blogga om. Varför kollade dom ens in din blogg om dom inte gillar mode å fashion? Jag däremot älskar din blogg, kollar in den lite då och då :)
Man blir så trött av sådanna kommentarer. Suck!
Fortsätt med bloggandet!

2006-01-19 @ 19:23:24
URL: http://superficials.blogg.se
Postat av: Fröken C

Det är ju det som är poängen - varför ska man bara kunna bli lycklig av att skriva om de ytliga tingen, och varför blir andra så lyckliga av att läsa om dem?

Kroniska sjukdomar i all ära (det är ju något var och varann verkar lida av i dagar som dessa), jag vet dock att mina små krämpor kommer fortsätta att gro av att veta att de resterande som kommenterar här kan dra den snabba slutsatsen att jag skulle vara elak. För elak, det är man så ju fort man inte skriker av fascination över kläder.
Inte sant, tjejer?

2006-02-08 @ 21:35:31
Postat av: Jag

Exakt vad klassar du som en kronisksjukdom? Din definition av kronisksjukdom är vag, om där ens existerar en definition.
För det andra så förstår jag att du känner dig lite extra sårbar när du läser sådan här inlägg.
Antagligen eftersom du inser att det faktiskt finns människor som inte finner googlade kändisbilder med ”se och hör” inspirerade kommentarer lika givande.

Förresten på tal om min blog, den finns, den är djävligt bra men på ett annat intelligensnivå än du och dina läsare besitter så den hade inte varit givande för era ytliga liv.

2006-02-08 @ 21:46:45
Postat av: Matilda

Blä. Det är din blogg och du får skriva vad du vill. Bloggen kan få mig på bättre humnör ibland, i o med att jag kan fokusera på andra saker. Stå på dig fortsätt blogga om du mår bra av det! Jag är inne här varj e dag i alla fall. Kram på dig!

2006-02-09 @ 08:19:52
Postat av: Matilda

(forts) somsagt bloggen är oftast bara en liten del av oss. de flesta förstår väl att vi utelämnar en del, närmare bestämt - det mesta! förstår inte hur folk orkar lägga ner energi på att ifråga sätta sådant. keep up the good work..:)

2006-02-09 @ 08:22:27

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits