vad en aw kan göra..

SItter och funderar över hur alla betedde sig i fredags på jobbet. Chefen var nog den som var roligast på något vis. Dels fick han ta lite kritik, jag såg honom markera mer än jag tidigare sett men sedan pladdrade han lite vid munnen. Alkohol har ju en tendens att släppa lös olika saker. Bland annat erkände han att den nya killen var världens nörd, men att it-delen var hans grej, till skillnad från säljdelen!
Hmm, kom just på att jag inte ens märkte när newbie gick. Stackarn, han måste ju blivit helt förfärad. Första dagen på nya jobbet och han får se alla när de dricker vin halva kvällen.
Chefen försökte även att få några av oss att säga vad vi verkligen tyckte om det nya gänget! Men tji fick han, oss går det inte att lura... Intressant var det ändå!
Det finns en på kontoret som tycker tvärtom vad alla andra tycker om de nya och hon är extremt tydlig på att markera det. En är så enormt trist att jag ibland småslumrar när hon snackar. Hennes tal är väldigt monotont och hon tar lång tid på sig att få ur sig något, jag har nog varit väldigt oartig och avbrutit henne några gånger.
En helt annan sak som irriterade mig i fredags var att chefen gick igenom saker som ska vara mina uppgifter och utgick från att det vi diskuterat på torsdagen var vi helt överens om. Det är inte ett dugg sant! Så imorgon är det jag som kliver in och diskuterar med honom! Det svåra blir bara att jag behöver säga några saker som hon som sitter precis vid chefen inte borde höra. Kontoret är inte ljudisolerat för fem öre.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits