Secret Sex

Gårdagens avsnitt av Sex and the city, avhandlade Carrie och Bigs första date, som slutade i sängen innan den ens börjat.
Men det jag tänkte på var scenen då Big inte presenterar Carrie för mannen på gatan. Det är så pinsamt sånt där. Vet när jag varit på stan med killkompisar och de träffar på bekanta som utgår ifrån att jag är flickvännen och allt blir alldeles konstigt och dant. Eller när man är på stan med någon man inte direkt känner och den träffar på någon. Ska man stå bredvid och le eller ta några steg framåt för att visa att prata ni, men jag väntar här.. Lite svårt det där. Men det behöver det ju inte vara, egentligen.

Ebba skrev i sin krönika i VR att hon bruit löftet om att gå och lägga sig i tid och det kan jag skriva under på. Kan inte tv3 visa SATC en halvtimma tidigare?! Det skulle vara mycket bättre för min nattro :)
18534-1330


"A guy can just as easily dump you if you fuck him on the first date as he can if you wait until the tenth." -Samantha

bild hbo.com/city

Kommentarer:
Postat av: Sofia

Ännu en god anledning att skaffa boxen...

Postat av: Yvonne

Jag tror absolut inte att en kille kan dumpa en lika lätt om man har sex med honom efter tionde dejten.. skitsnack. vad tror ni?

2006-01-11 @ 20:13:22
Postat av: Emmaria

Sofia: De positiva anledningarna hopar sig! Blir nog snart dags tror jag :)

Yvonne: Jag tror inte heller det, vill inte tro det. Efter tionde dejten har man en närmare relation. Men vem vet hur killar tänker, de har ju en tendens av att göra saker som förvånar ständigt!

2006-01-11 @ 20:57:22
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Sofia

jag säger, i true sex and the cityspirit: "Guys are just girls with balls". Män och kvinnor täker rätt lika. Det säger i alla fall min erfarenhet. Däremot har vi enormt olika ideal att leva upp till och det är där problemen skapas.

2006-01-12 @ 15:51:30
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Emmaria

Haha, jo det är nog ganska sant. Fast jag tror nog att många tjejer (inklusive jag själv) har en tendens att tänka sönder saker, det gör inte de flesta killar jag känner.
Det är ganska sjukt egentligen att vi ska leva upp till så olika ideal!

2006-01-12 @ 21:12:49
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: lbsku xcapd

jzuto udhwkmt yixsof irqz pasljmfqi kyzq ftnyxpu

2007-01-01 @ 01:39:19
URL: http://www.oxsf.mjwilcfyz.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits