men hallå!

Okej, jag tycker hela konceptet med Sex Inspectors såpan är pinsam! Läste om det i norska Elle i somras och jag frstår inte vem som ställer upp på det. Visserligen går det väl inte riktigt till så som det lät i artikeln jag läste, men ändå!

Vad jag nu reagerade på var hur Linda "jag-hade-sex-i-tv" Rosing idag säger i
Aftonbladet att det är "Pinsamt och smaklöst".
Jo tack Linda, vi vet! Det var vi som fick stå ut med alla löpsedlar och debatter då du var inlåst!

Kommentarer:
Postat av: Sofia

Jo tack. Shit vad sjuka grejer folk går med på egentligen. Först Dr Phil, sen ännu ett steg längre. Och att fyran sänder det! Det borde väl ändå hänvisas till porrkanaler.

Postat av: Emmaria

Dels att folk vill delta fattar jag absolut inte. Och sedan, som du säger, att fyran visar det! Känns mer som en grej för trean eller femman, om ens det!

2006-01-10 @ 20:33:35
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Angelica

Alltså jag förstår inte Linda Rosing... okej att folk är unga och dumma och gör dumma saker.... men Linda Rosing själv går in i ett hus på TV och har en massa sex och nu säger hon sådär... det går liksom inte ihop! Och hon kan inte ens skylla på att hon var ung och dum för hon var närmare 30 än 20 och hade 2 barn!

2006-01-10 @ 22:02:27
URL: http://www.blondieangel.blogg.se
Postat av: Emmaria

Dessutom klagar hon hela tiden på all uppmärksamhet hon får. Men nu har det ju varit tyst ett tag och då blir det som om hon själv ser till att synas igen. Nej jag har lite till övers för personer som henne. Det är ingen som tvingat henne in i det liv hon har. Det finns så många exempel på folk i rampljuset som väljer att inte hamna på löpsedlar, det är ingen omöjlig uppgift!

2006-01-10 @ 22:48:45
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits