hearts

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Närmare bestämt exakt två veckor kvar!
Tidningarna har skrivit om det, nu senast läste jag i Amelia. Affärerna har långsamt börjat preparera med hjärt-produkter och mina tankar blir mörka istället för fluffigt röda.
Visserligen har jag inte direkt firat Alla Hjärtans dag då jag haft pojkvän, men det suger verkligen att vara singel just den dagen tycker jag. Det liksom ligger i luften och jag blir bara deppig.

Minns när man gick på gymnasiet och vi hade rosutdelning mellan olika skolor. Kommer ihåg att jag fick en ros "från en hemlig beundrare". Först hamnade den fel, men till sist fick jag den. Då visste halva skolan om det och eftersom det bara var jag i min klass som fick med hemlig avsändare tyckte alla det var jättekul. Jag fick ju veta vem det var ifrån och det var väldigt gulligt gjort. Men på den tiden var det inte mer än så, det var en ros eller ett kort, men nu är det så mycket och det skyltas överallt!
Varför anammar vi så många av de kommersiella högtiderna från USA?
Tänker främst på Halloween och Alla hjärtans dag.

18534-1529
Det här frimärket kan man köpa i USA om man vill skicka ett kort som är "sealed with a kiss". Detta är undertecknat Rachel Bilson.


Kommentarer:
Postat av: Angelica

Jag hatar denna dagen när jag är singel. Jag känner mig misslyckad!!!!!

Postat av: Sofia

I'm going steady så jag borde väl vara lite nöjd och retas så smått, men min respektive ska jobba hela dagen den 14e så det blir till att spendera den dagen som singel antar jag...

2006-01-31 @ 18:50:17
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: eremo

jag avskyr oxå den dagen. har fasen aldrig haft ett förhållande den 14/2!
jag uppmanar folk att bojkotta den dagen. har man någon man älskar kan man visa det vilken dag som helst. nu är det bara att mjölka pengar ur oss som är tanken.

2006-01-31 @ 20:38:17
URL: http://eremo.blogg.se
Postat av: Emelie

Jadu, blir ju deppig bara jag tänker på dagen:S..Men jag har en plan, dagen ska "firas" jag ska baka mej alla hjärtans vaniljkexen som var med i denna månadens ELLE och frossa;)

2006-01-31 @ 20:40:32
URL: http://dandelions.blogg.se
Postat av: Emmaria

Angelica: Jag med!

Sofia: Though luck ;) Ni får fira en annan dag helt enkelt :)

eremo: Jag håller med dig till fullo! Jag har alltid sagt att jag blir glad för blommor/choklad/whatever vilken annan dag på året som helst, för då kommer det från hjärtat. Men på Alla hjärtans dag känns det så påtvingat!

Emelie: Jag med.. Bra plan! Jag ska också hitta på något bra. Vaniljkex låter inte dumt, tyvärr funkar inte min ugn, men något ska jag nog komma på.

2006-01-31 @ 22:31:01
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Julia

Jaa, inte kul att stå "ensam" denna dag. Men tänk på alla andra man har runt omkring sig. Man kan ju alltid ge något fint till sina vänner eller typ famlijen. Det är ju ändå ALLA hjärtans dag, inte bara dem med förhållande... :)

2006-02-01 @ 22:13:41
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Little Miss Vixen

Vill ha sånt frimärke med Rachel bilsons autograaaf :D

2006-03-18 @ 16:15:09

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits