fel men rätt?

Ibland undrar jag om jag tänker som en kille, eller rättare sagt inte tänker. Även tjejer kan tänka med fel kroppsdel...
Messade X, inget svar so far, men å andra sidan vet jag hur han bruka rmå då han är bakis och det är inte alls bra! Men jag kan inte gå omkring och mesa mig, jag kan ta ett nej, men jag vill liksom utmana honom tror jag. Det är nog det som det handlar om. Jag försöker utmana honom, men hittills nappar han inte. Eller jo det gör han väl delvis men inte så som jag skulle önska!

Under tiden jag skrev det här pep telefonen och gissa vad.. Jodå ett litet svar från X. Är det något han är bra på så är det att vara, äh jag vet inte vad.. Han svarar, skriver en del grejer och är nice. Men inget mer liksom. Den killen alltså.
Vet ingen som skriver så långa och utförliga grejer utan att egentligen skriva någonting. Antar att alla har sina egenskaper. Jaja, nu får jag vara lugn på den fronten, ingen stalker varning här inte. Fast det tycker han säkert redan.  Men det som fascinerar mig är att han faktiskt svarar när jag messar. Hur många killar brukar inte skita i det annars liksom?! Alldeles för många av de jag beblandar mig med!

Kommentarer:
Postat av: bmhcwrvs vahrejz

vgnodih ftdjphg qnyj izmgr fbokspmet gacboz hrtov


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits