Tips

Den so minte diggar brun-utan-sol produkter men vill bli lite fräschare än vinterblek borde testa Doves senaste. Den heter Summer glow och ger en fräsch effekt.
Jag var väldigt trött när jag skulle göra mitt första försök och smörjde bara in ena armen, joo jag vet, inte så genomtänkt kanske... Fast jag fick ju se effekten ordentligt å andra sidan..
Ena armen såg fräsch ut, inte brun direkt, men inte heller vinterblek. Den andades inte heller orangeaktig-ton som BUS oftast gör. Ju mer du använder lotionen desto mer färg får du, så man får inte direkt smörja sig varje dag, då blir man garanterat orange. Lukten är väl inte tipp-topp, men på det hela bra lotion.

Resultatet: fräschare hud utan fake-känsla. Obs, överdosera ej!

Kommentarer:
Postat av: Julia

Åh, det måste jag testa! Är lite rädd för brun utan sol eftersom jag sett många bli orangea eller jättebruna. Jag vill bara ha lite färg liksom. Så jag tycker att Summer Glow låter bra. Vad kostar den ungefär?

Postat av: Emmaria

Den kostade kanske 60:- tror jag. Men ta inte för ofta, för då kan man nog riskera få orange-känsla. Jag har tagit två gånger på cirka en-en och en halv vecka. Sedan funkar ju allt olika på olika personer...

2006-02-19 @ 17:04:24
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Matilda

Annars har jag en jätte bra BUS produkt...Shiseido self-tanning gel, brilliant bronze i pumpflaska..Det r den enda jag har testat, och den sista! ;) Ingen orange varning alls. Passar nog bäst för "gul hy" dvs. har lätt att bli brun. Men det krävs ändå ett par appliceringar innan man blir riktigt bra..Superkonsisent..Kan bara rekommendera..Priset är dock 260 spänn..Surt men den är så bra..Och dryg!! :)

2006-02-19 @ 17:27:16
Postat av: Anonym

DEN STINKER JU.. det luktar som om du solat solarie och till och med värre.. tycker inte det är nånting att lägga ner pengar på!

2006-02-19 @ 17:28:07
Postat av: Matilda

*Innan man blir riktigt brun, menar jag :) hehe!

2006-02-19 @ 17:28:13
Postat av: Sofia

En kompis tipsade också om den där lotionen. Antar att det är värt ett försök. Annars undviker jag allt som får min hy att likna Marie Serenholts, men lite fräsch toning kan väl inte skada?

2006-02-19 @ 17:54:46
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Emmaria

Matilda: Bra tips, måste erkänna att jag är lite snål när det gäller sådant där eftersom jag högst använt alla mina tidigare flaskor två-tre gånger..

: Det kanske är olika på olika personer, så mycket tycker jag inte den luktar, har varit med om Mycket värre.

Matilda: haha, jag fattar :)

Sofia: Ja det är rena mardrömmen att se ut på det viset, men det här ger mer fräsch look. Ta det en gång i veckan så blir det en fräschare effekt. Jag är livrädd för att få den där riktiga BUS-färgen!

2006-02-19 @ 18:18:57
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: anina

Precis vad jag behöver, ska köpa i veckan. Kram.

2006-02-19 @ 19:22:13
URL: http://www.anina.blogg.se
Postat av: Julia

Jo, men det låter ju överkomligt... :)
Kul att testa i alla fall, det märks ju ofta så tydligt att man har BUS, när man ena dagen går helt vinterblek och andra dagen väldigt solbrun. Så detta är kanske något som är mer för mig.

2006-02-19 @ 19:22:33
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Husmusen

Tack för tipset! Låter riktigt bra!

2006-02-19 @ 21:42:05
URL: http://www.husmusen.blogg.se
Postat av: Milla

Jag har också skrivit om det tidigare. Min kompis använde den och det blev jätte fint på henne. Tills hon använde den alldeles för mycket så att hennes ansikte såg grönt ut. Men jag vet inte... Det var nog snön som gjorde att det såg grönt ut(snöbollkrig du vet...). Överdoserar man inte så blir det ju ett jätte bra resultat. Visst är det bra för att vara så billigt och okomplicerat!?

2006-02-19 @ 22:41:47
URL: http://pouchic.webblogg.se
Postat av: Emmaria

anina: ja det är itne så dumt, hoppas det funkar bra på dig.

Julia: Ja det är ju okej pris, absolut. Ja det här ger inte sådan extrem effekt. Lagom bara.

husmusen: det var inget, hoppas det funkar!

Milla: Jo det är ju det som är problemet, man ska inte överkonsumera sådana krämer, till sist blir man alldeles för lik en morot! Det är väldigt bra för att vara så billigt. Jag är nöjd. Som jag skrev innan blir jag lite snål när det gäller dyra BUS produkter. men den här är billig och ger mig ett lagom resultat!

2006-02-20 @ 11:23:30
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Minna

TACK för tipset!
Var på jakt efter en bra bodylotion och en med lite färg kan ju passa bra nu när min egna hudton drar åt grönvit... : )

2006-02-20 @ 19:45:46
URL: http://minna.webblogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits