skulls

Vi har redan sett att döskallemodet är populärt bland kändisarna, men nu har det även upptäckts bland tidningarna här hemma. Aftonbladet skriver idag att ingen kan undvika döskallemodet i vår. Jag har inte riktigt tyckt att det varit min grej, men kanske att även jag faller för det. Det är ju snyggt, men jag har inte riktigt den stilen. Har jag fått för mig iallafall, men jag tycker egentligen att sådant där är fånigt. Det man väljer att ta på sig blir ju ens stil. Det är ingen som ska säga att det är min stil eller inte.. Sedan kanske man passar bättre i olika plagg och stilar än andra, men det är en annan grej tycker jag.


Kommentarer:
Postat av: hannahsthlm

Teenage millionaire har snygga tröjor med döskallar..om nu döskallar kan va "snygga"..kolla in min blogg;)

Postat av: Breath

Älskar dödskallar just nu! :D

2006-02-13 @ 13:56:22
URL: http://www.breath.blogg.se
Postat av: Emmaria

Kollade in, snygga men jag föredrar nog något lite mindre.. Typ en sjal eller så. Tips på var man kan hitta det?

Breath: ja det är rätt ok.

2006-02-13 @ 16:26:12
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: j0hanna

Jag tycker att det är skitfult..! jag har visserligen sagt så om det mesta, stuprörsjeans, linnen/toppar som går ned en bit, jättebrillor och byxor inuti stövlarna. Men den här gången kommer jag hålla fast vid min åsikt! Nånting som ens andas döskalle kommer aldrig finnas på eller runt min kropp! :)

2006-02-13 @ 20:52:20
URL: http://johannanordqvist.blogg.se
Postat av: Emmaria

Sån är jag också! Som hela grejen med att stoppa jeansen inanför stövlarna, det tyckte jag var svinfult förr. Nu tycker jag det är ok, men inget jag känner mig direkt bekväm i. sedan är det en sak när andra är snygga i trender, men själv kanske jag inte skulle välja det.
Jag har ju ett par CheapMonday jeans, så jag har redan en döskalle i närheten...

2006-02-13 @ 22:58:29
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: j0hanna

Ja, tänk vad ens åsikter kan ändras fort. P.g.a modet och omvärlden! Det är lite läskigt. Hejdå till begreppet "ha en egen stil" på något sätt. Sen måste man ju inte tycka att alla trender är snygga, även om man är en trendslav :)

2006-02-14 @ 21:05:11
URL: http://johannanordqvist.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits