p.s.

Det där horoskopet jag läste var ganska så jättefel!! Vad jag vet har jag inte flörtat med någon idag. Inte direkt iallafall. Det enda som hänt är att jag tror, med 90% säkerhet, att jag satt mittemot en gammal date på bussen hem från jobbet ikväll. Med risk för att låta lite taskig, men när jag träffar killar jag inte riktigt gillar så glömmer jag hur de ser ut. Den här killen påminde starkt om en dålig date (fyra stycken!) och han tittade så surt på mig de få tillfällena då han lyfte blicken åt mitt håll. Mycket möjligt att det var han, han var ganska sur på mig då jag berättade att jag inte var intresserad.

Någon tvilling som träffade på någon intressant flirt med potential?!

Kommentarer:
Postat av: Milla

hm.. Jag gjorde det på sätt och vis. Men redan innan jag träffade honom sa min kompis att hon tycker om honom. Därför skulle det aldrig kunna bli något mellan oss, även om han skulle visa sitt intresse. Jaja, vänskap är viktigare.

Postat av: Jenn

det stämde inte alls för mig heller, en heldöd alla hjärtans dag.

2006-02-15 @ 13:10:43
URL: http://elsaa.blogg.se
Postat av: tvillingVick

hmm.. jag fick några sms av en sööt kille.. lite otippat måste jag säga. Hoppas på det bästa =)

2006-02-15 @ 20:49:06
Postat av: Emmaria

Milla: det är svårt det där när kompisar är inblandade. Jag har varit en uschig kompis. Det får jag väl erkänna. Hade nog gjort samma val idag, men skött det bättre. Skriv inte av honom helt, kolla med kompisen och se lite vad som händer.

Jenn: attsingen!

tvillingVick: Oh det låter ju supernice! Go for it! Kul att någon fick det korrekt.

2006-02-15 @ 22:59:36
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits