potatis...

Jag erkänner helt och fullt. Köket är inte min plats att vara på. Jag är väl inte värdelös på att laga mat, ska det bli en kyckligrätt så blir det det, men inspirationen flödar inte direkt. En annan sak också, av någon märklig anledning är jag en idiot när det kommer till något så simpelt som att koka potatis!
Hur jag än gör så blir det katastrof. Överkokt eller underkokt. Antingen eller... Disaster!

Den här dagen har varit full. Ja inte på jobbet då, igår och idag har jag varit ganska sysslolös. det är ganska kul hur en pytteliten sak dras ut på och blir en enorm grej då jag har mycket tid. När jag sedan har mycket att göra kan jag avsluta samma uppgift på två minuter. Allt är realtivt!
 
Nu är jag nyklippt, ingen direkt sensation. Topparna friserades och luggen blev lite kortare. Först tog hon pyttelite, men jag vet att dte kommer dröja två dagar och så är den jobbig igen så hon fick ta lite till där. Men den ska ut! Jag orkar inte med lugg mer. Till sommaren ska den vara borta!

Mår så konstigt. Ena stunden mår jag riktigt dåligt och tror att jag har halsfluss, nästa stund är det inga problem och jag känner mig frisk. Snacka om berg-och-dalbana! Åh Liseberg! April känns långt borta...

Idag har jag inte varit så bloggintresserad. Jag har faktiskt inte läst någon annans... Oj vad jag kommer få läsa roliga saker imorgon!
Har försökt att svara på alla kommentarer, men om jag missat någon så säg till, det är absolut inget medvetet! :)

Nej nu är nog potatisen färdig, eller?! Sängdags. Imorgon kommer styrelsen, bäst att ha en riktig fin-fredag. Har inte riktigt kört på det temat på ett tag... Får se vad det blir.

Baci!

Kommentarer:
Postat av: Matilda

Jag är likadan, up and down. Riiiktigt jobbigt ;)
(out of subejct?)
Menmen. ett litet tips på en kul bok: fick "astro 2006" häromdagen. Har egentligen aldrig trott på horoskop osv (gör väl inte det heller nu, men. bara sett det som en kul grej..vilket det var! står riktigt roliga saker i den..från den 17e februari skall det tydligen vara bra för alla lejon tex..så håll ut =) thanks för en bra blogg, läser den varje dag. kram!

2006-02-10 @ 09:20:46
Postat av: Emmaria

Ibland är det kanske lite dumt att vara så up-and-down, men det är ju sån jag är. Take it or leave it.
Coolt, jag är lite fånig gällande sådant, har alltid läst horoskop. Även om jag inte direkt tror på det så är det kul att läsa! Men en gång så stämde en sak och det var lite kul.. Fast oftast är det så för mig att om det ska vara toppen i kärleken så blir det kasst för mig och tvärtom.
Tack för tipset Matilda och vad kul att du gillar bloggen! Det är alltid roligt att få positiv feedback. :-) kram

Postat av: Julia

Bara en liten fråga... Kokar du potatis halv tolv på natten?! :)

2006-02-10 @ 13:10:37
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Emmaria

Haha, ja, jag brukar komma på vid elva att jag måste fixa lunchmaten... Lite udda kanske, men det brukar gå bra :)

2006-02-10 @ 22:03:44
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Julia

Haha... okej. Jag brukar också komma på saker lite sent. Städar ofta sent på kvällarna, och sen får jag för mig att jag bara MÅSTE måla naglarna eller plocka ögonbrynen eller så, innan jag kan sova... :D

2006-02-10 @ 22:32:28
URL: http://prick.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits