min näsa

Det är fel på min näsa. Inte mindre än tre gånger fick jag näsblod igår när jag skulle sova. När jag var ltien fick jag det jämnt och ständigt. Väldigt jobbigt, men jag vet det liksom innan det börjar rinna. Konstigt, det är som ett sjätte sinne. men nu vill jag bara att det ska sluta! Det är rätt störande faktiskt.

Kommentarer:
Postat av: Anna

I know the feeling... gå till en öron-näsa-halsmottagning och "etsa" blodkärlen i näsan. Det har jag äntligen gjort och jag är såå nöjd! Lite obehagligt men det går över.

2006-02-20 @ 19:22:47
Postat av: Emmaria

Kanske kan vara en idé... Får se hur länge det varar nu, men jag visste inte ens att man kunde göra det så tack för tipset!

Postat av: Sofia

Annars är det ju ett typiskt tecken på stress och för dåligt med sömn, något som jag minsann tror att lilla fröken är ganska så duktig på att utsätta sig själv för... Man måste ta hand om sig, annars kan det gå illa.

2006-02-20 @ 22:35:06
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Emmaria

Hur gärna jag än vill säga at du har fel så stämmer det föträffligt. Både för lite sömn och stress är något som jag utsätter mig för.
Det är så lätt att säga att man ska sova mer och stressa mindre. Att verkligen göra det är tusen gånger svårare!

2006-02-20 @ 22:39:01
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Sofia

Seså, imorgon är det du som köper ett glossigt nummer av InStyle, eller vad du nu vill, och går och lägger dig med det i god tid. Vill inte veta av nåt bloggande under dom sena kvällstimmarna!

2006-02-20 @ 22:44:07
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Emmaria

Det låter ju inte ett dugg dumt. Ska jag berätta en sak, jag har både Amelia, Elle Interiör och norska Elle+Cosmopolitan = Helt olästa!
Ska faktiskt dra mig till sängen nu! :)

2006-02-20 @ 22:48:08
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits