lunchdate!

Kvällen blev trevlig. Fick lite tillskott i kassan, en söt blomma och en toscakaka av farmor och farfar.
De gillade min lägenhet, tyckte den var fin, ljus och snyggt möblerad. Fick dessutom två kjolar av farmor som funkar väldigt bra till det lite sekreterar-aktiga mode som är. De är lite plisserad,någorlunda höga i midjan och vore ursnygga med ett Cherry tee nerstoppat, en kofta och en tunn guldkedja. På fötterna får det helst bli ballerinas, men nu får svarta stövlar funka.

Mamma passade på att ge mig ett hjärta i en en dag försenad Alla hjärtans dags-present. Inuti låg hjärtformade gelehallon som smakade väldigt gott! Hon är så himla söt min mamma!

Det står en massa disk och väntar på mig men den får nog vänta till imorgon, orkar verkligen inte nu. Ska nog koka en kopp té och äta en bit tosca-kaka innan det blir sängen.

Fick en lunchdate imorgon också! Ska träffa pappa och diskutera strategi inför sommarjobbs letande. Vet inte om jag kan eller vill vara där jag är nu. Ska för säkerhets skull söka andra jobb. Lite svårt det här så jag ska be pappa om hjälp hur jag ska hantera läget. Dessutom har han många bra kontakter som jag tror kan bli till stor glädje för mig om jag hanterar dem på rätt sätt.

Det jobb som jag har nu fixade jag helt själv, något jag är väldigt stolt över. Samma med mitt extra-jobb. Men i övrigt har pappa varit en stor hjälp med kontakter. Sedan har jag ju inte alltid fått jobben för att  pappa är pappa, men det är klart att det hjälper.
Alla använder sig av kontakter och framförallt är alla sätt bra, utom de dåliga!

Godnatt allihopp därute! Baci!

Kommentarer:
Postat av: Storasystern

Ja, man ska inte skämmas för att man använder sina kontakter... Klart man gör vad som krävs för att få ett jobb, bara det inte skadar någon annan!

Postat av: Anna

Ibland är pappor verkligen bra att ha :) Klart att du ska använda dom kontakter som han har, tyvärr är det ju på det sättet man oftast får jobb! Befinner mig själv i samma sits, men tyvärr är pappas kontakter lite för "bra" för den utbildning jag har nu. Lycka till med letandet!

2006-02-16 @ 10:04:20
URL: http://annacarlsson.blogg.se
Postat av: Emmaria

Nej det tycker inte jag heller. Kontakter är A och O nu förtiden. Det krävs det lilla extra eftersom det är sådan konkurrens om jobb och, som du säger, så länge man inte skadar nog..

2006-02-16 @ 10:05:09
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Emmaria

Anna: Ja det är ju genom kontakter man får jobb, eller de som är "bra" iallfall. Tack detsamma!

2006-02-16 @ 10:06:28
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Emma

Man behöve rnästan kontaker för att få ett jobb idag.

2006-02-16 @ 11:08:16
URL: http://emma86.blogg.se
Postat av: Emmaria

Emma: det har du så rätt i!

2006-02-16 @ 21:13:44
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Sara

Här kan du hitta en trevlig lunch date

kram sara

2007-01-15 @ 21:56:07
URL: http://www.lunchdate.nu
Postat av: Alexandra

Hej, här har ni ett tips om en sajt för att träffa andra att luncha med.
www.datedirekt.se

2007-04-13 @ 14:43:46
URL: http://www.datedirekt.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits