laguna

Lauren Conrad som var med i Laguna Beach på MTV, "verklighetens OC", här tillsammans med sin pojkvän. Killen ifråga heter Jason och helt plötsligt fick jag för mig att det var en kille som också var från Laguna... Sofia, du gillar ju också Laguna, är det Jason?!
18534-1594
Nu har jag kollat ännu mer och är ganska säker..  Haha där ser man..
Lauren ska för övrigt fortsätta med en serie som heter "The Hills" om livet efter Laguna.


bild gettyimages.com

Kommentarer:
Postat av: Sofia

Ja det är han. Han ser ju så groteskt ful ut så jag dör. Klipp håret och raka dig säger jag! enda bra förändringen: han har plockat bort piercingen i örat.

Postat av: Sofia

Lauren är en sötnos däremot.

2006-02-07 @ 20:12:53
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: hanna

va? men var inte LC tillsammans me Stephan?? det blir hon ju i Laguna beach iaf? eller är jag helt ute å cycklat?

2006-02-07 @ 20:34:40
Postat av: yenny

hanna, nej men de va väll Kristin som va tillsammans till och från med stephen under hela programmet. Lc och han vara bara bästa kompisar.

2006-02-07 @ 20:38:49
URL: http://yenny.blogg.se
Postat av: Anonym

precis, och han hångla med jessica (som han var ihop med innan) när han och lc dejta och hon blev helt galen och så bröt dom kontakten. men det verkar sig som om historien sluta lite annorlunda till sist

2006-02-07 @ 21:59:05
URL: http://sellouts.blogg.se
Postat av: Emmaria

Sofia: Visst är det han!?! Snygg är han inte direkt. Hade han piercing? Vilken tur att den är borta åtminstone. Frrisyren är verkligen fel.
Ja Lauren är söt!

hanna: Nej det vara ganska länge sedan. De var mest kompisar har jag för mig.

yenny: ja, fast lc var ju kär i honom. Ganska lång tid!

: ja för det var så jag trodde det hade slutat. Men hon föll väl hos något hos honom. Vad kan man ju fråga sig! Han verkade så omogen, hade jag träffat en sådan kille hade jag sprungit åt andra hållet, snabbt!

2006-02-07 @ 23:00:15
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: maDDe

I helgen var det ju laguna beach & the hills , nästan bara på MTV , och attans vad bra det är! vad jag inte förstod var hur jason tänker , först jessica , sen alex , sen jessica samtidigt som alex , och sen i the hills vill han ha lauren tillbaka. eller så är allt detta för att han vill synas så mycket som möjligt i tv? haha , i vilket fall som helst verkar han rätt störd , men jag gillar badboy utstyrseln !

2007-01-22 @ 23:18:25

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits