jaha

Idag försökte jag låta allt bara rinna av mig på jobbet. Men en grej blev jag lite sur på. Eftersom jag bara jobbar halva dagar berättade jag för kollegan jag delar rum med att vår VD, som var på besök, skulle få besök efter lunch. Hennes kommentar var: "Och? Jag bryr mig inte."
Så försökte jag förklara att han sagt det till mig och jag bara ville informera henne om det kom en man innan VD:n var tillbaka från lunchen. "Det skiter jag faktiskt i", blev svaret då.
Kalla mig vad ni vill, men sådär tycker inte jag man beter sig på en arbetsplats. Speciellt inte som att jag bara informerade, jag gav ju inte henne order eller något sådant.
Tänk vad olika människor är!

Kommentarer:
Postat av: hannahsthlm

ja..människor är verkligen olika...hmm

Postat av: Emmaria

Jepp det är alldeles sant!

2006-02-13 @ 16:22:08
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Stella!

Men vad sjukt! Låter ju som rena rama högstadiet!
Fast min chef, som är närmare 40 kan också vräka ur sig saker på de mest otrevliga sätt men vi har konstaterat att han inte förstår bättre så det är lika bra att bara låta det rinna av. Men det är knepigt när folk beter sig så barnsligt på ens arbetsplats!

2006-02-13 @ 16:29:21
Postat av: Emmaria

Hon som håller på sådär är väldigt bitter överhuvudtaget. Tror bara att det hade underlättat om jag haft någon som jag kunde prata med om sånt här på jobbet. Eftersom det är så få på kontoret finns det ingen.. Hon verkar inte vara så mot alla heller. Jag har ju inte direkt gjort henne något. Men ibland tror jag hon tycker att jag tagit hennes uppgifter ifrån henne. Men hon har ju avancerat, det borde väl vara mer värt?!
Ja att folk i 40-års åldern kan vara så barnsliga trodde jag itne innan jag kom ut på arbetsplatser. Det är nästan skrämmande att folk aldrig växer upp. Men sedan blir det nog olika beroende på kontoret. Ett mindre kontor har ju en annan kultur än ett större företag har.

2006-02-13 @ 16:40:17
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: lindamaria

Helt klart skumt! så beter man sig inte.

2006-02-13 @ 19:28:57
URL: http://lindamaria.blogs.se
Postat av: Emmaria

Skönt att jag inte är ensam som tycker att beteendet inte är helt okej.

2006-02-13 @ 22:53:55
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits