grå start

Det är en grå start på veckan. Men det är plusgrader ute vilket innebär att snön är på väg bort! Jippie!
Det är skönt att jag jobbar eftermiddag på måndagar, men det hade nog varit mer värt på tisdagar. Tisdagar är mina riktigt trötta dagar. Det är nog värre än måndagar.

Känner mig lite krasslig idag så jag tänkte inte träna efter jobbet. Första måndagen på ett bra tag somjag inte åker och tränar. Men förra evckan tränade jag tre gånger så jag behöver nog inte ha dåligt samvete. Fattar inte hur jag kunde träna så många gånger, det går som på rutin nu. Bara jag inte blir sjuk så jag faller ur rutinen.. Men det tror jag inte. Nu vet jag ju hur jag känner mig när jag är vältränad. Måste bara börja tänka på vad jag äter eftersom jag vill få ordning på allt i kroppsväg. Förra veckan glufsade jag lite mer än vanligt men därmed tror jag att behovet är fyllt. Har ingen önskan för varken sött eller fett just nu. Skönt!

Sov skönt i min nya säng. Fast den luktar konstigt, det är inte min vanliga doft i den vilket kändes som om jag sov borta fast jag var hemma..
Men det var rätt coolt att kunna vända och vrida på mig hur mycket som helst!
När någon sover här nästa gång får jag nog plocka fram mitt extratäcke. X tyckte ju jag snodde täcket sist.. Haha.. Blir nog ännu värre när sängen är stor men täcket litet. Kommer inte köpa nytt täcke just nu. Det är ju oftast bara jag och jag har ett extra täcke då det skulle behövas.

Kommentarer:
Postat av: lindamaria

Tisdagar är den absolut värsta dagen i veckan. Vad ska man med den till?
Härligt med en stor säng.

Postat av: Emmaria

Jag vet inte. Kan man inte ta bort tisdagar och ge oss en extra dag ledigt?!
Ja det var skönt att kunna snurra en massa varv.. :)

2006-02-06 @ 22:31:40
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: hzukdxf qfhpzib

wzbqxvo yxhq fnepv hqijybgao nhfk saonwqm dqgka

2007-01-01 @ 01:39:38
URL: http://www.iquvxdgkf.rfaixm.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits