gott hjärta

Ashlee besöker sjuka barn i New York. Sånt där är väl alltid en grej för media, men jag tror nog att barnen uppskattar det lika mycket ändå!

Kommentarer:
Postat av: madeleine

hejsan , det är ja igen , men ja skriver och frågar dig eftersom jag vet att du är snäll och svarar :) men hur gör man om man vill lägga in bilder i test. sådär som du gjort i det här inlägget där det står ashlee så om man trycker där kommer det upp en bild på ashlee ? :D

Postat av: Emmaria

Hej hej, det är helt lugnt :)
För att få pop-upbilder gör du såhär.
Skriv texten i inlägget, markera ord/mening som ska länkas. Klicka på "kedjan" i verktygslådan, det står "skapa länk" om du bara håller markören på figuren. När du klickat på kedjan ploppar ett nytt fönster upp, där klistrar du in den aktuella länken och sedan ok. Man kan där välja om bilden ska komma i samma fönster eller ett nytt fönster. Jag brukar välja nytt fönster.. Lycka till och fråga igen om du undrar!

2006-02-23 @ 12:00:17
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: madeleine

tack så jätte mycket för all hjälp :)

2006-02-23 @ 12:06:47
URL: http://madeleinee.blogg.se
Postat av: Angelica

Ashlee måste vara riktigt känd i USA eftersom hon ändå besöker sjuka barn... men jag tycker det är en bra grej, var jag känd skulle jag gärna göra det, till och med utan media... eftersom de blir så glada!

2006-02-23 @ 15:55:43
URL: http://www.blondieangel.blogg.se
Postat av: Emmaria

medeleine: det är väl klart!

Angelica: Jo hon är nog mer känd där pga 7th heaven... Jag tycker det är jättebra. När man är känd ska man se till att göra bra saker av det! Som jag skrev, barnen uppskattar det nog oberoende av anledningen...

2006-02-23 @ 19:47:18
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: blfvwqtsn wvfypz

ydoi aqchiml wyve bhtolavnf thgobdpas agnkwiutf uqvsrfdw

2006-12-31 @ 20:27:06
URL: http://www.ztryogvqj.dvzbicng.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits