desire

Så kryper det långsamt över mig. Det där behovet och suget efter någon att krama, någon att vara nära och någon att tycka om. Händelser i helgen fick mig att längta ännu mer. Inte bara efter det där tillfälliga, utan efter det där extra. Det som faktiskt betyder något.
Diskuterade det med en annan tjej som är singel. Hon sade det att det är inte det att hon inte unnar andra sin lycka, men det är så himlans trist att vara själv bland alla söta och gulliga par. Jag har oturen (eller hur man ska säga...) att ha fler upptagna vänner än de som är singlar. Det innebär mycket tredje hjulet-stunder. Många gånger gör det mig inget, jag är glad för dem. Men de där paren som sitter och kladdar hela tiden, det suger rent ut sagt. Eller bara vetskapen om att de har någon som väntar därhemma och när jag kommer hem så är det mörkt och tyst.
Jag måste verkligen lära mig att släppa människor in på livet. Annars kommer jag nog ha svårt att träffa någon. Vem vill vara en längre period med en mussla liksom?
Men det är ju inte direkt som om jag letar med ljus och lykta efter mr Right. Fast det tror jag inte är rätt sätt heller.  Jag tror på omständigheter och en dag så är omständigheterna rätt och då kommer vi att träffas. På ett eller annat sätt.

Kommentarer:
Postat av: Angelica

Mmmm, jag har 2 killar lite på g lite halvt om halvt... bara tråkigt att de bor i samma hus som jag, en där uppe och en där nere så jag måste se till att saker sköts snyggt... jag är också orolig för att jag inte heller kan släppa någon in på livet, och att jag ska låsa mig helt... vi får helt enkelt hoppas på det bästa... en dag kommer Han!

Postat av: Emmaria

Ja det gäller att jonglera dem på rätt sätt.. :)
Det är svårt det där. Man måste släppa in andra för att kunna komma nära dem, men jag vill lära känna dem innan jag gör det. Men det finns ju få personer som öppnar sig för någon som är som en mussla. Har fått höra det några gånger då det tagit slut med killar... Jag faller nog för fel killar. De alltför snälla killarna är inte min grej riktigt.

2006-02-07 @ 19:06:38
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits