angel of mine

Nu ska jag sova fem kvart i timmen som vi säger i min familj. Urtöntigt, men c'est la vie. Ovanför min säng har jag en skyddsänel. Den fick jag av mormor och morfar. Den är jättesöt och den betyder mycket för mig. Dels känns det speciellt eftersom det är den grejen som jag fått av dem som bara jag fått. Annars brukar alla få något liknande vid olika tillfällen, men den här är jag ensam om! Jag gillar änglar, sitter nog i sedan barnsben då jag gärna klädde ut mig till ängel, prinsessa eller älva! I hallen har jag en annan ängel, liten sak som hänger på spegeln, fick den av min moster någon gång... minns inte riktigt varför. Hon tyckte iallafall att den påminde om mig med sitt ljusa hår och blå ögon.
18534-1728
Godnatt och baci!

bild
http://www.roligakort.nu

Kommentarer:
Postat av: Minna

Ett litet inlägg till bara...
Hade du inte ett annat typsnitt på rubrikerna häromdagen? Det var ju hur funt som helst!
Vad hände?

Postat av: Minna

ja, FINT, alltså...

2006-02-22 @ 09:12:44
URL: http://minna.webblogg.se
Postat av: Hanna

den bilden på gulliga ängeln såg ja nyss! så söt! ;)

2006-02-22 @ 11:44:12
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: Emmaria

Minna: Hmm, visste inte ens att typsnittet ändrat... Det var inte så att du använt olika datorer? För i kodningen ligger flera olika eftersom alla webläsare klarar olika typer av typsnitt. Ska försöka hitta nytt typsnitt, beskriv gärna det som var så fint. Inget är omöjligt! :)

Hann : visst var den söt. Gillar änglar :)

2006-02-22 @ 11:48:51
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Minna

Jo jag satt iofs på en annan dator men det såg inte ut som ett förinställt typsnitt utan ett med en mer "handskriven" look. Så jag trodde att du hade varit igång och "omdesignat" igen :)
Weird!

2006-02-22 @ 15:25:38
URL: http://minna.webblogg.se
Postat av: Emmaria

Vad konstigt. Den där "handskrivna" är den jag valt och vill att det ska vara. Men det är så svårt, vissa gillar den, andra inte...

2006-02-22 @ 15:50:25
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits