a little help

Lunchen med pappa var toppen. God mat och efterrätt! Pannkakor med sylt i en trevlig lounge. Det kan jag vänja mig vid ganska fort. Pappa hjälpte mig med tips och råd, han är så bra att ha!
Nu är det upp till mig att hantera det han hjälpte mig med.

Ska nog åka och träna, men det börjar bli brådis. Är ju alltid ute i sista minuten. Det värsta är när man sitter på vagnen och inte kan göra nåot förutom att vänta... usch, det är riktigt uppstressande!


Kommentarer:
Postat av: Matilda

Tack för tipsen med bild-sidor och om hur man gör en egen blogg. Kommit igång nu, det är ju jättekul! tack!

2006-02-16 @ 17:11:20
Postat av: Emma

Åh, vad bra med en pappa som kan hjälpa! :)

Tänkte kolla om du vet om Mango har fått in alla snygga kläder som finns i katalogen som damp ner i brevlådan häromdagen? Eller ja.. Du kanske inte fått den iofs? Bor ju 15 mil från närmaste Mango-affär (dvs den i Göteborg) och känns lite dumt att åka dit i helgen om de kläderna inte ens finns där än. För de finns inte i webshopen :(

2006-02-16 @ 17:17:46
Postat av: Lena

Hello!
My name is Lena. I have found your journal lookin for information about Jimmy Choo. I'm sorry, but in what language you write? It's wery interestin becouse I can understand nothing :)

2006-02-16 @ 20:50:47
Postat av: Emmaria

Matilda: Du måste ju berätta var jag kan hitta din blogg! :) Kul att tipsen hjälpte. Visst är dte skojigt!?! :)

Emma: Ja han är en riktig raring min pappa.

Mango öppnade idag (i Gbg) efter ombyggnaden. De hade väldigt mycket snyggt, bara fräscha vårkläder. Saknade den ljusa korta jackan som är på utsidan av katalogen... Men annars såg jag den del. Allt brukar ju inte komma in, men jag var nöjd (förutom jackan då..) Väldigt mycket boleros och korta jackar/tröjor var det.

Lena: Hello! Well I am from Sweden and my blogg is written in swedish. It must look funny for you since the words are so different.

Postat av: Matilda

http://kronansqvist.blogg.se/

Det är riktigt kul! =)

2006-02-16 @ 21:06:22
Postat av: Emmaria

Tack Matilda! Ska kolla in :)

2006-02-17 @ 10:59:53
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits