vad fint

Så snyggt det här var. Enkelt med en wrap-klänning men åh så fint. Just nu sitter jag här i adidas-byxor, vitt Cherry Tee-linne, korallfärgad v-ringad tröja köpt hos Zara på Mallorca och med en turkos Pashminasjal runt halsen. Jag känner mig allt annat än glammig, men oroväckande pigg. Idag blir det julstök. Jag är såååå trött på all skit jag har överallt. Jag skulle vilja slänga allt jag inte använt sedan jag flyttade in. Jag är nämligen en samlare, tänker alltid efter på varje grej och så dyker tanken "tänk om..." upp i huvudet på mig!!
18534-3994
bild shopbop.com

Kommentarer:
Postat av: Lizette

Ett tips till samlare: Lägg ned allt som är tveksamt att slänga men som du ändå inte använder i en låda. Ställ undan på vinden eller i förråd ett år eller så. har du inte saknat sakerna eller behövt plocka upp något ur lådan under den tiden, kan du lätt hiva hela lådan utan att titta i den en gång till!! Lycka till med röjandet (från en som jämt röjer och vill slänga så mycket som möjligt)

2006-12-01 @ 11:04:01
Postat av: Emmaria

Tack vilket bra tips! Dessvärre är ju vinden full av saker jag sparar för säkerhetsskull redan ;) Nej men jag ska verkligen ta tag i det där. Har redan dragit en snabb sväng genom lägenheten och slängt sådan tosm faktiskt är skräp!
Önskar jag vore bättre på att röja.. Gillar ju när dte är mer rent och snyggt i lägenheten.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits