trött

Sov jättedåligt inatt, var uppe tidigt imorse och har varit på en intervju.
Förmiddagen har spenderats i en gruppintervju med sex andra personer. Intervjun gällde en utbildning jag sökt inför våren. Gruppintervjuer kräver att du visar vem du är och tar lite plats. Vilket kan vara svårt i en grupp med några tjatkvarnar. Ibland undrar jag varför folk hakar upp sig så mycket på saker som inte spelar någon som helst roll innan man kommit in på utbildningen...
Innan intervjun var slut fick man göra ett mattetest. Jag state i gång och räknade och efter ett tag tyckte jag det blev lite jobbigt att räkna i huvudet, då insåg jag att alla satt och klickade på miniräknare.. Det var skönt att man fick ha det till hjälp, men jag var nöjd att jag klarade mig ganska länge utan den.
Efter ytterligare en motivering till varför man skulle bli antagen kunde man lämna skolan. Helt slut kan man förklara hur jag känner mig. Så nu blir det lunch, uppvilning och sedan peppning eftersom jag ska jobba ikväll. Intensiv start på veckan.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

oj..låter jobbigt.alltid jobbigt när man ska "sälja sig själv"
vad är det för utbildning?
hoppas du kommer in, lycka till!

2006-12-04 @ 15:07:21
Postat av: lill-elin

oj..låter jobbigt.alltid jobbigt när man ska "sälja sig själv"
vad är det för utbildning?
hoppas du kommer in, lycka till!

2006-12-04 @ 15:07:31
Postat av: Lars Anders Johansson

Jag ska hålla tummarna för dig!

Postat av: Emmaria

lill-elin: ja det tar verkligen på krafterna. Utbildningen är dessutom säljinriktad vilket gör "sälja sig själv"-delen ännu viktigare.

Lars Anders Johansson: tack det låter bra! :)

2006-12-04 @ 21:18:04
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits