minus

Idag var det minsann minusgrader ute, men redan ikväll ska det bli mildare så jag orkar knappt bry mig.(Gillar ju som bekant INTE kyla.) Har var it på ljusbehnadling och en av tanterna som kom efter mig knödde sig före. Mycket irriterande och jag ångrar att jag inte orkade säga något. Men men, just i dag hade jag ju ingen stress så det var väl lugnt... Men ändå!
Ikväll blir dte jobb. Innan dess ska jag plugga och förhoppningsvis hinna börja städa i min garderob. Det behövs! Med tanke på alla bra saker jag hittat på sistone borde det vara rena skattgömman! Min svarta sopsäck med vinterskor visade sig också ge frukt, däri hittade jag nämligen min Clark's boots, som jag typ glömt, och ett par svarta mellanhöga stövlar. De är visserligen mer vardagliga än snygga, men de funkar alldeles utmärkt till kjol/klänning. I like it!

Om sex dagar är det julafton! Försöker allt jag kan att bli sådär barnsligt pirrig, men just nu orkar jag inte. På fredag är det minijul och då borde det ju komma lite. Fast om jag sätter Absolute X-mas på repeat kanske jag tvingas bli mer juligt inställd.

Kommentarer:
Postat av: Mikaela

jag hoppas på snö till jul:P

Postat av: Emmaria

Inte jag.. Sorry, men jag föredrar milt väder :)

2006-12-18 @ 14:27:40
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits