där regnbågen slutar

Igår läste jag boken Där regnbågen slutar  av Cecilia Ahern. Cecilia har skrivit PS Jag älskar dig, en bok jag hållit i flera gånger i bokhandeln men aldrig tagit med till kassan. För ett tag sedan lånade mamma den här boken åt mig och jag har inte börjat läsa eftersom jag sett att hela boken består av brev och "chattar" mellan de olika karkatärerna. Men när jag väl börjat kunde jag itne släppa taget.

Storyn handlar om Rosie och Alex som är barndomsvänner. Rosie är huvudpersonen och man utgår från hennes synvinkel i det mesta. Då de bästa vännerna skiljs åt försöker de flera gånger åteförena sig, utan lyckat resultat, men håller kontakten och reser på semster til varandra. Jag vill inte avslöja någonting, men den är bra, lite sorglig och hoppfull.
När jag kom till slutet upptäckte jag att det satt en gul lapp från biblioteket med texten "den här boken ingår i en serie".. Och det visade sig att det här var nummer 8. Förstår inte hur det går ihop, men jag kunde läsa den här utan att ha läst något innan.
Superbra verkligen!!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits