äntligen

Idag fick jag nytt lösenord till studentkontot så att jag kunde kolla om jag kommit in på mina sökta kurser i vår. Yes! Jag kom in på flera av de jag sökte. Grymt för de ligger i mitt program och underlättar alltså mina studier utanför programmet. Problemet är bara att två av de kurser jag absolut vill läsa går samtidigt. Åtminstone första perioden. Min bror har läst ena kursen så jag ska kolla lite hur närvaron är osv. Kanske att jag kan fixa det trots allt. Beror på nivåerna och om det är arbeten osv utöver föreläsningarna.
Känns skönt med ett trevligt besked. Nu har jag ett behagligt beslut att ta. Skulle i och för sig kunna välja den fjärde kursen också, men jag ska nog läsa kursplanen så att jag inte väljer något bara för att. Den ingår nämligen inte i ramen för mitt program. Nej nästa termin ska bli intressant och bra i det långa loppet.

Funderar på att skapa en mer pesonlig blogg där jag kan skriva av mig sådant jag inte vill skriva om här. Här är jag en person medan det finns så mycket  mer av mig som jag väljer att inte dela med mig av just i det här forumet. Får se hur det blir. Annars är dte ju väldigt skönt att få det ur sig just genom att skriva såhär.

Kommentarer:
Postat av: Sara

åh grattis! jag vet precis hur det känns att komma in på den utbildning man helst vill!

Postat av: Pierre

grattis är väl på sin plats va...

2006-12-14 @ 11:39:31
URL: http://dapierre.blogg.se
Postat av: karin

Kul!
Vad är det för program du läser?

2006-12-14 @ 12:48:58
Postat av: Emmaria

Sara: Tack det är skönt att den stenen släppt.. :)

Pierre: Tackar :)

karin: ja det känns skönt. Jag läser civilekonomprogrammet och har inriktning marknadsföring.

2006-12-14 @ 13:41:06
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits