sanningen?

Rachel uttalar sig om chocken att Mischas karaktär dog i OC. Att ingen ville att det skulle hända och att hon nu tycker dte känns som att serien tagit slut.. Håller med henne helt och fullt. Vad de än gör nu är det svårt att behålla rätt känsla! Det är oftast efter säsong 3, max, som det går utför eftersom det måste hända så mycket, enligt de som skriver serierna...

“I needed a break,” she says of a tumultuous O.C. season that ended with the surprise demise of her onscreen best friend, Marissa Cooper (Mischa Barton). “I was shocked. We cried, Mischa and I. You become family when you work on these shows, and I did almost everything with her.” Bilson didn’t find out until nearly the end of the season. “They were like, ‘Someone is going to die.’ They wouldn’t tell us who.”


So why Barton? “The producers thought her character had done everything,” says the 25-year-old Bilson with a shrug. “She didn’t want to leave the show. It was sad. I can’t even fathom [being there without her]. I feel like the show is over. Like she’s dead, the show’s dead in a way. I guess we’ll see what happens.”

Personligen har jag svårt att se hur säsong fyra ska kunna fungera. Har läst lite om vad som ryktas ska hända och jag diggar det inte alls. Nej säsong 2 var i mina ögon prime-time för OC. Säsong ett var bra, trean vad bra halvvägs men spårade sedan ut. Säsong fyra känns visselrigen ganska öppen, men svår att få till ändå!

Kommentarer:
Postat av: Loo

Hm...visserligen har jag aldrig tyckt att OC var särskilt bra, seg handling som bara började om och om igen hela tiden. Men jag tror den skulle kunna bli mycket bättre nu när vi slipper den där supertråkiga Mischa/Marissa och Rachel/Summer kan få en större roll...kanske...=)

Postat av: alidapida

usch, jag tycker inte alls om att mischa sluta. i o för sej så har jag alltid tyckt mest om rachel, och så förblir det. men jag tycker ändå att det känns så himla trist att hon ska sluta. har sett avsnittet när hon dör, sorgligt. när mischa har slutat tror jag inte att det blir nåt av oc. jag tror att dom kommer tappa en massa tittare (som dom redan gjort.) en del säger att serien kommer att handla mera om kaitlin. (marissas lillasyster) men jag tycker hellre att det ska handla mera om rummer (rachel bilson) mera isåfall, definitivt.
och så tycker jag också att säsong 1 & 2 var bäst av alla. säsong 3 nu har inte vart något bra. det är ju bara sorgligt hela tiden. ingen är lycklig. det har blivit för ytligt. när jag kollade på det för nåra veckor sen när det var repris på femman, så ville jag nästan inte fortsätta kolla eftersom det var så dåligt! det har aldrig varit så förut. men nu kändes det så. jag tycker iallfall att det kommer bli tråkigt att mischa slutar. tack för mej!

2006-08-16 @ 16:18:14
Postat av: alidapida

summer* inte rummer ;) skrev fel.
ha det bra, alidapida.

2006-08-16 @ 16:19:48
Postat av: Anna

Kan du inte berätta vad du hört vad som ska hända i säsong 4 är så nyfiken:)

2006-08-16 @ 16:33:15
Postat av: Sofie

OC handlar i mina ögon om Ryan. Han är bäst, bäst och åter bäst. Ryan och Marissas kärlek är inte alls som Seth och Summers. De sistnämnda är ganska vaniga, sådär söta men egentligen lite tråkiga. Det blir mer som syskonkärlek med alla deras skämt.
Ryan och Marissas förhållande är "beyond". Kärleken mellan de är unik, de är skapade för varandra. Marissa älskade ingen annan kille/man än Ryan.

Jag hoppas att Marissa kommer tillbaka, för jag och Ryan kommer sakna henne enormt mycket.

2006-08-16 @ 17:47:34
URL: http://www.sofiesofie.blogg.se
Postat av: emma

jag tycker de borde slutat när hon går bort. lixom.. eller kanske ett liv efter hennes död men inget mer. en såpa ska sluta när den är som bäst som Sex And The City gjorde. Det sluta när det var som bäst. Men kathleyn kommer väll få typ lite merssia roll nu eller? hur ska OC vara så du förståt då?

2006-08-16 @ 17:48:59
URL: http://emma86.blogg.se
Postat av: Nina

Det är så otroligt dåligt det som ska hända. Det är så dålig stil av mischa, man får så goa tips av henne i o.c tycker jag, kläder och frisyrer o.s.v, så det blir så tomt utan henne. Det ska vara dem fyra, det ska inte ta slut så som det gör utan mischa:(

2006-08-16 @ 23:01:16
URL: http://Ninaa.blogg.se
Postat av: J

själv har jag hört att mischa barton ville lämna serien och var mer än glad att göra så =) men men spelar roll, serien var endast bra de två första säsongerna, tycker jag =)

2006-08-17 @ 01:00:16
Postat av: emma

åh, marissa var min favoritkaraktär i oc. vet inte varför, egentligen borde jag gilla summer mer men.. så var det inte. :)
om kaitlin får större roll i oc kommer jag helt klart sluta titta. jag gillar inte henne alls,. uuh!

2006-08-17 @ 14:43:16
Postat av: Emmaria

Alla har vi åsikter om OC. Kul när man kan dela med sig såhär :)

Anna: vill inte skriva det här, finns alltid de som inte vill veta. Men maila mig gärna:[email protected] eller kolla in på spoilerfix.com, på egen risk förstås;) där finns spoilers till många älskade serier!

2006-08-17 @ 23:50:04
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: uekdbhgn joybf

aimurwfqb aefxoy uxtw qnfykj lceumf dlweots zexgrsanp

2007-01-01 @ 01:37:13
URL: http://www.anbowhkjp.ckyhv.com
Postat av: I will meet marissa <3

Först hata ja OC. sen när ja såg på det om om om igen så blev det bara bättre och bättre. Och jag älska mischa mest i OC

2007-02-24 @ 15:53:58

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits