önskeoutfit

Idag är det myspys väder ute, emellanåt åtminstone. Över mitt Filippa K linne skulle en Vince kofta sitta fint. På benen fick det bli tights från Splendid och för att piffa till det lite, ett par silvriga skor från Loeffler Randall.
18534-2984


bilder från shopbop.com

Kommentarer:
Postat av: fia

vince koftan är jätte fin!! ser så himla mysig ut... kopia någon?

2006-08-03 @ 16:47:23
Postat av: Emmaria

Det finns ju liknande på H&M bla, men dne här ser supermysig ut verkligen!

Postat av: My

Har ett tips, kolla på Vero Moda. Jag köpte två urfina koftor därifrån idag i angora och silke för 349 kr! De fanns i grått och svart (de färgerna köpte jag) och även mörkgrått och vitt! Såååå mjuka och fina! Liknar vincekoftan på pricken, med wrap och knyt i midjan, fast ärmarna är inte så långe, de slutar strax nedanför armbågarna och är lite utsvängda men de är sååå snygga och sköna!! så passa på! Alla som var inne tittade epå dem och ialf här i Örebro så sa dom att de hade bara de som hängde i affären så de skulle ta slut snabbt och inte komma in nya.

2006-08-03 @ 19:25:57
Postat av: My

Bor du emmamaria i örebro föresten? såg här nedan att du hade kollat på babykläder på Guppi? Men den kanske finns i flera städer? :)

2006-08-03 @ 19:27:53
Postat av: Emmaria

Vilket grymt tips My! Tack. Har bara så svårt att hitta grejer i de Vero Moda butiker osm ligger här i närheten. SÅ trånga och oinspirerande.
Nope, jag bor på västkusten i Göteborg. Guppi finns i Göteborg, Malmö och Stockholm tror jag+Örebro då :)

2006-08-04 @ 09:02:21
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: My

Jag vet, jag är inte heller nåt vero moda fan! Deras butiker och kläder känns lite B. Men igår gick jag iniallafall bara för att kika runt lite, och snubblade över de här fynden :) jag är fortfarnde så nöjd med dem att jag varit glad sen igår :) Koftproblemen för hösten är löst liksom :) Jag kanske skulle kunna ta en bild på dem och mejla dem så får du se hur de ser ut om du vill?

2006-08-04 @ 11:04:35
Postat av: Emmaria

Ja visst känns det lite B, men så ramlar man på något bra där ibland. Vad roligt att du är så nöjd!
Du får gärna ta en bild och mail, vore supersnällt. Låter som ett riktigt fynd, den här tröjan är ju så himla snygg så kan jag hitta något liknande vore jag super glad. :)

2006-08-04 @ 11:27:26
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits