mys-pys dag

Idag är det dessvärre inte lika blå himmel med samma strålande sol som jag hade igår. Men eftersom jag hade möjligheten att ligga på solstolen hela gårdagen har jag ingen anledning att klaga.
Känner mig bättre idag än jag gjort på en dryg vecka nu. Skönt. Hoppas att pencillinet har börjat verka! Om det bara kunde sluta klia.. Känns som när jag hade vattenkoppor, men ändå inte.

Förmiddagen har spenderats framför tv:n och filmen Heartbreak Hotel med Helena Bergström och Maria Lundkvist. Den var riktigt bra, rolig men ändå lite ledsam. Maria Lundqvist är ju så grym! MInns när jag såg henne i Sally, den tyckte jag var kul! Sedan utspelade ju den sig Haga och jag har alltid tyckt det varit extra kul när miljöerna är härifrån.

Funderar på om jag ska baka något. Vet itne riktigt vad bara. Bröd kanske, eller bullar. Hmm... Det jag gillar med att baka är att man får ett resultat i handen efter att man arbetat. Lön för mödan liksom. Igår gjorde jag köttfärspaj. Perfekt att ha i frysen och ta fram när jag inte orkar fixa något annat, eller helt enkelt när jag är sugen på köttfärspaj!

Kommentarer:
Postat av: ziblhx knzixtmyf

haojywlfz jvayicsrz ixnlzeu pbskloej qvnuwh tomi loxj


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits