vitt

Hade en massa tid att fördriva mellan ärende och jobb, därför svängde jag vägen om lite affärer. Indiska som har oväntat söta grejer, något jag upptäckte redan förra året, är en guldgruva. De har som sagt söta grejer, bra priser och ofta saker som inte är precis likadant som allt annat. I like!
Om man är på jakt efter vitt till student, examen eller konfirmation, då ger jag tipset att uppsöka närmaste Indiska. De hade en del att välja mellan. Kanske en klänning, ett linne, en topp eller varför inte den ursöta spetsboleron som de sålde.
De hade en söt trikåklänning i a-linje stuk. Den hade något lags broderat upptil, över axeln och var rak och relativt vid, med följde ett smalt skärp men det skulle jag nog inte använt. Fanns i flera färger och kostade inte så mycket. Hade det inte varit för att deras minsta storlek i praktiskt taget alla plagg är small, då hade jag dragit en korallfärgade över huvudet, eller den ljusgula, vita, svart eller ljusgröna kanske.. Ja ni fattar, den fanns i flera färger!
Jag hittade en söt topp med liten holk ärm, rak modell med en mudd nertill i mörkgrönt... Väldigt söt, ska försöka fixa en bild. Den fanns i ljust också men den gröna var snyggare på mig!


Wow, undra om inte jag borde sponsras nu så som jag skrivit om Indiska.. :)

Kommentarer:
Postat av: vxhjnkeg wkgnaxhml

abdwxi jaxpufiws xpfzub cuwn vzhrpgux mujdpwcle txkjdz


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits